CARABAO CUP NOTISER

CARABAO CUP NOTISER

Under semifinalen igår så kolliderade Kai med Hugo Lloris och var efter det märkbärt påverkad och som synes fick han bandageras. Vad hände och vad kan mer uppmärksammas?

CARABAO CUP NOTISER

Chelsea tog massiva steg mot final 27 februari 18.00 men ännu återstår match två på White... ursäkta. Tottenham Hotspur Stadium.
Men klart kommer vi hellre med 2-0 med oss än emot oss och jag har ärligt talat aldrig sett Conte så besviken som han var igår.
Dock väldigt rolig att se Conte som blev avtackad efter både ligaguld och FA-cupguld under sin tid i klubben trots att slutet var långtifrån optimalt. 
Det blev dyrt för Chelsea om man uttrycker det så. 

ARSENAL ELLER LIVERPOOL
En eventuell finalmotståndare Arsenal eller Liverpool har fått skjuta upp sitt dubbelmöte pga covid vilket kan innebär att antingen Chelsea eller Tottenham lyckats ta sig till final före de spelat sin första match. 

LUKAKU då?
Lukaku var tillbaka och ärligt talat slet han hårdare än vad han imponerade men han kändes glad och om han varit 'mindre taggad' hade han nog pafflat in en balja minst. 
Dock bra bemötande av våra fans medan Tottenhams (rättmätigen?) hånade honom men Lukaku höll fingret framför munnen mot dem vid självmålet. Där fick det räcka för belgaren vid sin återkomst. 

Mendy <--> Arrizabalaga
Mendy har tillsammans med Sadio Mane begett sig mot Senegal för AFCON där Senegal är storfavorit om och där El-Hadji Diouf - som troligen ni alla minns?

Kamerun arrangerar och finalen kommer att spelas 6 februari vilket bara är ett par dagar före VM i klubblag för Chelsea. 
Svårt att säga vad man hoppas på för Mendy och igår ersattes han av Arrizabalaga som gjorde en trygg match och även gav bort sina handskar till en inspringande yngre Chelseasupporter med målvaktströja på. 
KAI HAVERTZ
Kollidera igår med Hugo Lloris vid det briljanta 1-0 målet och hans lillfinger på höger hand gick ur led. Havertz spelade på och det kunde efter konstatera att det tar upp emot en månad innan det är helt återställt vilket dock inte hindrar tysken från att spela matcher under tiden. Imponerande av tysken som spelade på.

MARCOS ALONSO
Vad händer egentligen med Marcos Alonso när han möter Tottenham? som en ny spelare och otroligt påpasslig vid 1-0-målet. 

HARVEY VALE
Nu väntar två cupmatcher med stor signifikans fram till City nästa helg och kanske får Harvey Vale några extra minuter dessa matcher och gjorde trots sina 4-5 minuter på plan igår så imponerade ynglingen som återigen fick chansen. Bolltrollande av den 18-årige engelsmannen och bra av Tuchel att återigen uppmärksamma!
UTC!

Mattias Henriksson 2022-01-06 17:32:00
Author

Fler artiklar om Chelsea