Väntat respass ur FA cupen
Två mål på sin moderklubb, inte snyggt gjort Jermaine !

Trots en bra första halvlek av Charlton blev det torsk med 3-0 i FA cupen borta mot Tottenham efter tre hemmamål på elva minuter i andra halvlek.

Efter sparkade Phil Parkinson hoppade nu Keith Peacock in som en tillfällig coach och matchade laget och en mycket svårare match kunde man ju inte börjat med, Tottenham på White Hart Lane är ju ingen enkel nöt att knäcka.
Det blev också som väntat en förlust, där Spurs vann matchen med 3-0.

Men Charltons första halvlek var riktigt bra och långa stunder spelade vi lika bra som hemmalaget, framförallt vårt mittfält var lyckosamt och gjorde en mycket bra första halvlek.
Till andra halvlek kommer så Luka Modric in och vips så byter matchen skepnad totalt, helt plötsligt får Charltons mittfält problem och Spurs tar över matchen helt.
Tre mål på elva minuter avgör hela tillställningen och innebär respass ur FA cupen och det är nog lika bra det, då vi nu kan koncentrera oss helt på ligaspelet där vi har kvar hela 24 matcher under vårsäsongen, med start på lördag mot Sheffield W borta, en synnerligen viktig match för båda lagen i jakten på direkt uppflyttning.