Chelsea reser till Irland
Nu närmar det sig!

Chelsea reser till Irland

Försäsongsträningen flyttad från Cobham till County Kildare idag när förberedelserna för starten av säsongen 21/22 nådde ett nytt steg.

Deltagandet i de stora sommarturneringarna innebär att ett betydande antal av Thomas Tuchels trupp fortfarande njuter av den välförtjänta semestern, men de som har varit tillbaka i klubben för försäsongen tog ett flyg denna tisdagslunch till Dublin för en veckas vidare träning lite utanför Irlands huvudstad.

När det gäller föregående vecka, som inkluderade en 6-1 vinst mot Peterborough, är den nuvarande gruppen främst en blandning av en del av truppen som avslutade den senaste säsongen och som blev europeiska mästare och sedan spelare som har återvänt från att vara utlånade 2020/21.

Som i Surrey var det soligt väder som välkomnade Tuchel, hans spelare och hans personal. Det finns mycket mer att följa i vad som är vår huvudtränares första försäsong som ansvarig i Chelsea.
Vi möter Bournemouth borta i en annan försäsongsmatch som spelas tisdag om en vecka.

Den kommer även att följas upp som har nämnts i tidigare artiklar av våra två Londonderbymatcher i Mind Series, borta mot Arsenal och hemma mot Tottenham. I samband med matchen på Stamford Bridge kommer Champions League-pokalen att paraderas för första gången sedan den härliga natten i Porto i maj.

Källa: Chelseafc.com

Daniel Karlsson2021-07-20 19:17:25
Author

Fler artiklar om Chelsea