Chelsearedaktionen söker medarbetare
Skriva om Chelsea?

Chelsearedaktionen söker medarbetare

Skriva om Chelsea? Podda om Chelsea? Hjälpa till med våra sociala medier? Eller att moderera vårt forum? CSS:redaktionen söker nya medarbetare!

Chelsearedaktionen, eller CSS:redaktionen som vi brukar kalla oss, drivs av CSS - Sveriges enda officiella supporterförening knuten till Chelsea FC. Vi har som mål att vara den bästa redaktionen på Svenska Fans. Detta genom att förse svenska Chelseasupportrar med nyheter, krönikor, matchrapporter, poddar och annat Chelsea-relaterad info på daglig basis.

Nu söker vi nya medarbetare!

Vi söker dig som är:
- Inbiten Chelseasupporter.
- Behärskar det svenska språket väl i skrift.
- Är engagerad och vill avsätta tid.

Vi ber endast om seriösa ansökningar av folk som verkligen vill vara en av oss, som har tid att skriva för oss och som har engagemanget som krävs. Arbetet för oss är på ideell basis och blir man antagen så har man ett åtagande som sträcker sig över hela kommande säsong och bär således ett ansvar gentemot besökarna på sidan och sina redaktionskompanjoner.

Med detta sagt så finns det inget roligare än att skriva om vårt kära Chelsea så vi hoppas just du känner dig manad!

Vi söker skribenter: Som skribent föutsätts du att skriva för oss på regelbunden basis och även att bidra till vår medlemstidning som trycks och publiceras under våren. Har du drivkraften och engagemanget att ha hand om en egen spalt, att blogga, att göra intervjuer eller komma med någor egen idé så är det så klart välkommet! Har du ett extra intresse av sociala medier och content kring dessa, framför allt twitter och instagram, är detta ett plus! Som skribent har du även möjlighet att gästa podden!

Vi söker moderatorer: Denna gång är vi även på jakt efter rena forums-moderatorer. Ni blir en del av redaktionen men er främsta roll blir att ha koll på vårt forum på Svenska Fans.

Som skribent får du gratis medlemskap i Chelsea Supporters Sweden. Dessutom skaffar du dig en bra och lärorik erfarenhet att krydda CV:t med och du kan även göra dig ett namn inom journalistbranschen. Men framför allt får du nöjet och äran att skriva om laget i ditt hjärta, vilket så klart är den största drivkraften. Under normala förhållanden blir medlem i CSS:redaktionen blir du även erbjuden en matcbiljett till en utvald match på våren (oftast medlemsresan) och du har även i samband med detta rätt till ett mindre resebidrag. Fantastiskt, eller hur!? OBS: gratis medlemskap gäller även för forumsmods, men inte biljett och resebidrag. 

Skicka in din ansökan där du kort beskriver dig själv och vem du är samt en Chelsearelaterad provtext på runt 300 ord (kan vara ett minne, en aktuell händelse, en skildring, krönika eller dylikt, tänk fritt - kvalitet före kvantitet) daniel@chelseasweden.com senast den den 26:e mars. Söker du rollen som forumsmoderator behöver du inte skicka in en provtext. Däremot ditt nick, info om dig själv samt varför du passar i rollen.

Lycka till!

Daniel Joannou2021-03-20 11:49:23
Author

Fler artiklar om Chelsea