Chilwell hoppas på titlar

Chilwell hoppas på titlar

Ben Chilwell hoppas på att kunna avsluta sin första säsong som Chelseaspelare med pokaler, när säsongsavslutningen bjuder på spännande och avgörande matcher.

Chelsea tar emot Fulham på lördag i en match av betydelse för jakten på en topp fyra plats och kvalificering för nästa års upplaga av Champions League, innan semifinalreturen mot Real Madrid väntar fyra dagar senare.

Chilwell är motiverad att hjälpa sitt lag till en Champions League-final och med tanke på att det dessutom finns en FA Cup-final mot hans före detta klubb Leicester vid horisonten hoppas Chilwell på att få avsluta sin debutsäsong i London med en titel.

”Det är anledningen till att jag kom till Chelsea”, förklarade Chilwell. ”Du vill spela finalliknande matcher varje vecka när du utmanar om topp fyra.”

”Vi har Real Madrid igen på onsdag, vilket är sådant som man drömmer om som barn och vi har även en FA Cup-final att spela.”

”Det är en anledning till att jag valde Chelsea och vi ser verkligen fram emot det. Det kommer vara viktiga matcher varje vecka när vi utmanar om titlar och topp fyra.”


 

Gustav Stenberg@gustav_stenberg2021-04-30 18:43:30
Author

Fler artiklar om Chelsea