Colchester 0 - 2 Brentford
Inte fem raka hemmasegrar

Colchester 0 - 2 Brentford

Colchester blev stungna av Bina när honungen uteblev mot Brentford

Colchester – Brentford
League One
2010.11.23
Weston Homes Community Stadium, Colchester

Colchester gör ikväll sin andra raka hemmamatch av tre när Brentford gästar Weston Homes Community Stadium. Colchester som stal alla tre poängen i lördags när Hartlepool fick åka hem efter en förlust med 3-2 där Colchester avgjorde på en väldigt feldömd straff. Domaren dömde för hand vilket det var men det var ju inte ens nära att vara innanför straffområdet. Men heter man United ska man väl ha samma fördelar som övriga United…
 
The U’s gör två ändringar i laget från lördagsmatchen. David Mooney är åter i laget igen efter att ha tvingats avstå helgens match då ryggen krånglade. Anthony Wordsworth hamnar på bänken. Magnus Okuonghae dras med en fotskada så Pat Baldwin ersätter i mittförsvaret. Colchester saknar Kem Izzet som är avstängd efter fem gula kort. Izzet drog på sig en onödig varning i slutminuten mot Hartlepool vilket senare ledde till Hartlepools kvittering. Hade han dragit på sig det gula kortet idag hade han varit avstängd på lördag mot Swindon Supermarine i stället. Den matchen vinner ju The U’s ändå så det hade ju passat bättre då.
 
Brentford som i helgen besegrade Plymouth borta med 2-1 gör en ändring i laget. Det är Stephen Wright som är tillbaka efter skada. Han förpassar Michael Spillane till avbytarbänken.


Hemmamatch

Colchester inleder matchen på en tredje plats i League One. Brentford ligger tio placeringar längre ner.
 
Colchester anfaller i den första halvleken från höger till vänster
 
20:47 Avspark
En väldigt och ovanligt lugn start på matchen där det knappt händer någonting under den första kvarten. Närmast målchans är Marc Tierney som får iväg ett skott men Leon Legge står i vägen och blockerar bollen.
 
Närmast Brentford kom en målchans i öppningen är när Ben Williams får problem med ett inlägg som går väldigt nära stolpen men det blir aldrig farligt.
 
Matchens första riktigt farliga chans går till bortalaget Brentford då Paul Reid missbedömer ett inlägg och helt ensam bara tre meter från mål får Gary Alexander ett nickläge men Ben Williams gör en grym räddning när alla trodde på mål. The U’s har ju tagit för vana att släppa in första målet på sistone så det vore ju bra med ett hemmamål först.
 
Sam Saunders skjuter från bra läge men Ben Williams har vaknat på rätt sida idag verkar det som så fortfarande 0-0
 
Brentford tar ledningen
För sjätte hemmamatchen i rad släpper Colchester in det första målet i matchen. Den här gången är det efter en hörna som målet kommer på. Hörnan från Sam Saunders skickas in framför målet där det är väldigt mycket folk och i röran nickar Marcus Bean fram bollen till Gary Alexander som från nära håll stöter in 1-0 till bortalaget.

 
Suck, inte nu igen...

Colchester ramlar ner enda till plats åtta.
 
Sex raka hemmamatcher där Colchester släppt in första målet. The U’s har lyckats vända de fem senaste till seger så hoppet är ju helt klart det sista som överger.
 
Brentford fortsätter att spela bra och Sam Saunders skjuter från dålig vinkel vilket inte direkt oroar Ben Williams i Colchesters mål
 
Kayode Odejayi har Colchesters bästa målchans efter en halvtimme. Det är efter ett fint förarbete av Marc Tierney och David Mooney som Odejayi får sitt skottläge men Richard Lee i Brentfords mål räddar
 
Brentford får en frispark i bra läge när Pat Baldwin fäller Charlie MacDonald. Frisparken från Sam Saunders går på bortre stolpen vilket lurar Colchesters försvar men nicken av Gary Alexander går över målet
 
Ashley Vincent skjuter men bollen kommer aldrig fram till målet då Brentford försvarar sig med i stort sätt hela laget.
 
Colchester har rykt upp sig en aning och har några bra anfall men Richard Lee i Brentfords mål behöver inte direkt anstränga sig för att ta bollen.
 
Colchesters första hörna kommer med fem minuter kvar av första halvlek. Hörnan blir hyfsad bra när David Perkins försöker hitta Kayode Odejayi på första stolpen men Stephen Wright nickar undan.
 
Colchester har verkligen vaknat till och man är mycket nära att kvittera när Ashley Vincent och David Mooney har varsitt bra skottläge. Vincent skjuter över medan Mooney skjuter utanför

Fjärdedomaren visar upp en extra minut att spela.
 
21:33 Halvtid
 
Brentford går till halvtidsvila med 1-0 vilket är klart rättvist men Colchesters sista kvart var mycket bra och man hade tre riktigt bra chanser att kvittera på. Ger ju hopp om att vända ett underläge till seger för femte hemmamatchen i rad.

Inget byte I halvtid

21:52 Brentford sparkar igång andra halvlek
 
Även den andra halvleken startar i ett segt tempo men det är Colchester som i alla fall försöker.
 
Colchester och David Mooney har första chansen i andra halvlek då Mooney försöker med ett skott utifrån som dyker bakom målvakten men tyvärr är målet för lågt.
 
Gary Alexander är mycket nära och borde ha gjort sitt andra mål för kvällen men hans nick går utanför målet när Sam Saunders hittar in med ett mycket bra inlägg. Där kom The U’s undan med blotta förskräckelsen.
 
Colchester får en hörna som blir väldigt misslyckad då den går över alla i straffområdet men Ian Henderson ser till att bollen är kvar i spel och slår i stället ett inlägg från andra sidan. Det blir mycket farligare när han slår ett hårt lågt inlägg på bortre stolpen. Alla missar bollen men Richard Lee är med och räddar bollen som var på väg in i mål.
 
Colchester pressar på för tillfället samtidigt som Brentford har alla elva spelare i försvaret.
 
Ashley Vincent skjuter från 25 meter men skottet går över målet.
 
Leon Legge blockerar ett skott från högersidan av straffområdet av David Mooney
 
Med 20 minuter kvar känns det som matchen verkligen dör för Brentford försöker inte att spela fotboll samtidigt som Colchester inte klarar av att lirka upp Brentfords spelförstörande försvar.  Colchester försöker och försöker men man springer mest offside eller så rinner bollen ner över kortlinjen. Brentford får några kontringar som faktiskt är lite för farliga.
 
Brentford gnetar till sig en hörna som Ben Williams ska boxa bort men han missar bollen totalt men med mer tur än skicklighet räddar han andraläget från Leon Legge.
 
Liam Henderson och Ian Henderson har ett bra samarbete när man tar sig igenom Brentfords försvar och Ian Henderson försöker runda Richard Lee men Lee får händerna på bollen och på returen kommer Liam Henderson och trycker till men Lee räddar även andraläget.
 
Colchester vill ha en straff när David Mooney blir fälld vid straffområdet. Domaren dömer dock frispark och även efter ett snack med linjedomaren blir det bara frispark trots att det skedde klart innanför straffområdet. Dock fick ju Colchester en straff som gåva i lördags så nu har det ju jämnat ut sig även om det inte hjälper just nu. Brian Wilson skjuter frisparken i muren och så försvann den chansen.
 
Brentford avgör matchen
Charlie MacDonald gillar att göra mål mot Colchester. Han gjorde ett förra året och nu avgör han matchen i slutminuten efter ett mycket bra inlägg från Michael Spillande.
 
22:41 Matchen slut
 
Colchester förlorar sin andra hemmamatch för säsongen. Det funkar ju inte att i match efter match släppa in första målet. Även om vi vänt fem matcher i rad så går det ju tyvärr inte i längden.
 
Även om Colchester skapade ett flertal chansen känns förlusten tyvärr rättvis
 
Colchester är dock kvar på en kvalplats mest tack vare att Oldham tappade 3-0 till 3-3 hemma mot Exeter.

Nästa match är på lördag då FA Cupens andra omgång spelas. Colchester möter Swindon Supermarine från Southern League Premier Division. Supermarine förlorade I helgen mot Lowestoft Town med 2-1 borta i FA Trophy.

  Colchester     Brentford    
1 Ben Williams     Lee    
20 Brian Wilson     Wright    
6 Paul Reid     Legge    
5 Pat Baldwin     Osborne    
23 Marc Tierney     Woodman   84
7 Ashley Vincent     Saunders    
17 David Perkins     O'Connor    
14 Andy Bond     Bean    
16 Ian Henderson Ut 85   Diagouraga Ut 66  
19 David Mooney     MacDonald    
15 Kayode Odejayi Ut 62   Alexander Ut 90  
  Avbytare     Avbytare    
3 Lee Beevers     Hamer    
22 Anthony Wordsworth In 85   Spillane In 82  
25 John White     Balkestein    
26 Lloyd James     Hunt    
27 Liam Henderson In 62   Weston In 66 Ut 82  
28 Matt Heath     Simpson In 90  
12 Mark Cousins     Forster    

Colchester – Brentford 2-0
0-1 Gary Alexander (29:00), 2-0 Charlie MacDonald (90:00+00:40)

Publik: 3.172
Weston Homes Community Stadium, Colchester

 13 Skott  9
 10 Skott på mål  6
 5 Hörnor  3
 7 Frisparkar  9
 0 Gula kort  1
 0 Röda kort  0
 49 Bollinnehav  51

Tillbaka till "Matcher 2010-2011"

Layer Road2010-11-23 22:49:00
Author

Fler artiklar om Colchester