CSS delade ut Player of the Year-pris till Mata

CSS delade ut Player of the Year-pris till Mata

Innan hemmamatchen mot West Bromwich förra helgen delade två CSS-medlemmar ut supportersklubbens Player of the Year-pris till Juan Mata.

Som officiell supporterklubb till Chelsea har Chelsea Supporters Sweden varje säsong möjlighet att dela ut ett pris till årets bästa Chelseaspelare. I år röstade CSS-ledningen och CSS-redaktionen fram Juan Mata till årets bästa spelare och prisutdelningen ägde rum innan hemmamatchen mot West Bromwich 2 mars.

De lyckliga CSS-medlemmarna som fick äran att dela ut priset var Jan och Fabian från Kungsbacka. Här följer Jans berättelse från mötet med Juan Mata.

"Först träffade vi en representant från Chelsea som gick igenom allt med oss inför presentationen. Han informerade oss om att vi inte fick störa några andra spelare och att vi inte fick fråga Mata om autograf, men jag fick lämna ett foto som Mata skulle signera senare och skicka till oss.

En halvtimme innan avspark fick vi gå in på Stamford Bridge där vi fick följa uppvärmningen från sidlinjen, precis vid avbytarbänkarna. De spelare som satt på bänken i dag värmde upp bara ett par meter från oss, så vi tog många kort.

När uppvärmningen var över dök Mata upp. Fabian fick lämna över diplomet och gratulerade Mata. Jag förklarade för spanjoren hur mycket vi svenska supportrar uppskattar honom och att vi önskar att han stannar i Chelsea i många år. Mata tackade för utmärkelsen och bad oss att hälsa till alla svenska Chelseasupportrar.

Egentligen skulle presentationen ha varit över nu, men Mata var den mest ödmjuka fotbollsspelare jag någonsin har träffat. Han tog sig tid med Fabian och lät oss ta så många foton vi ville. Efter ett par minuter sa han hej då och avslutade med en high five med Fabian."


Så här skrev Juan Mata själv på sin blogg efter matchen mot West Bromwich: 

"Right before kick-off I was awarded by the Blues fans in Sweden as the best player of the season, thank you so much!"


JUAN MATA - CHELSEA LEGEND

Oscar Karlström2013-03-12 13:18:49
Author

Fler artiklar om Chelsea