CSS-info: Biljetter resten av säsongen

Nyheten om brittiska sanktioner mot Roman Abramovich medför frågor om biljettköp till matcher under resten av säsongen. CSS-ledningen samlar den information vi har nedan.

För information om sanktionerna mot Roman Abramovich och Chelsea hänvisar vi till vår egen rapportering och till nyhetskällor som BBC. Denna artikel rör endast biljettköp genom CSS.

Angående information om biljettköp till resterande matcher under säsongen så har CSS-ledningen just nu (lunchtid torsdag) ingen annan information än det som är tillgängligt i media. Chelsea har ännu inte uttalat sig eller rapporterat något i frågan.

BBC Sport rapporterar följande: "Chelsea club shop must close, no more match tickets can be sold. Fans who bought season tickets or individual match tickets before today can attend games."

Vår tolkning av informationen från BBC Sport och annan media (torsdag 3/10 kl 12:35):
Vi tolkar detta som att de biljetter som redan är sålda, alltså utfärdade av, och betalda till, Chelsea fortfarande kommer att kunna användas. Det gäller i så fall biljetter sålda genom CSS till hemmamatcherna mot Newcastle och Brentford.
Möjligen kan FA-cupmatchen borta mot Middlesbrough också inkluderas i detta då de biljetterna är bekräftade av Chelsea och betalning från CSS till Chelsea genomfördes onsdag 9/3.

Dessvärre tolkar vi informationen som att biljetter som inte är bekräftade av Chelsea och inte betalda till Chelsea inte kommer att utfärdas. Detta rör samtliga resterande hemmamatcher den här säsongen inklusive medlemsresan mot West Ham. Dessa biljetter är förvisso betalda till CSS och beställda hos Chelsea, men vi har inte fått biljetterna bekräftade av Chelsea ännu och har därmed inte kunnat betala dem till Chelsea ännu. Därför tror vi inte att dessa biljetter kan betraktas som "individual match tickets bought before today".

De biljetter som är betalda till CSS men som inte kan användas kommer givetvis att återbetalas. Vi kommer om det blir aktuellt att kontakta de berörda medlemmarna.

Vi uppdaterar artikeln när vi får mer information.

CSS-ledningen2022-03-10 12:34:47

Fler artiklar om Chelsea