CSS-träff i Västerås med Chelseascout (påminnelse)

Välkomna till Västerås lördag 9 november då CSS gästas av Chelseas svenske talangscout Peder Widlund.

CSS har det stora nöjet att bjuda in till en riktig höjdare i Västerås lördag 9 november i samband med matchen Chelsea - West Bromwich.

Chelseas svenske talangscout, Peder Widlund, kommer att närvara under lördagseftermiddagen och berätta för oss om sitt arbete inom klubben och svara på våra frågor. En unik möjlighet att få ta del av en verksamhet som få har insyn i och ett tillfälle ni helt enkelt inte får missa.

Vi kommer att hålla till på puben World Of Beer, Stora Gatan 26, i centrala Västerås, ett par minuters gångväg från Centralstationen. Ni är välkomna att dyka upp för lunch från kl 13.

Peder kör igång runt kl 14 då han berättar om sitt arbete för Chelsea och klubbens verksamhet. Det finns sedan gott om tid för frågor innan matchen, Chelsea - West Bromwich, som har avspark 16:00.

World of Beer kommer att erbjuda oss 10 kr rabatt på fatölen Heineken och Norrlands Guld mot uppvisande av CSS-medlemskort för säsongen 2013/14. Det kommer även att finnas erbjudanden på mat.

CSS är tacksamma om ni meddelar oss så tidigt som möjligt om ni tänker komma, så att bokningen av platser på World of Beer blir rätt. Kontakta Harri på chelsea55husse@gmail.com, eller på vår facebook sida, CSS VÄSTERÅS. Vi ser helst att ni anmäler er senast än vecka innan träffen, även om det så klart går att dyka upp oanmäld.

Ni är alla hjärtligt välkomna till Västerås lördag 9 november!

Harri Hemmi2013-11-07 22:00:00

Fler artiklar om Chelsea