Därför lär Gallagher stanna i Chelsea
Denna man lär vara en Chelsea-spelare ännu i början av februari!

Därför lär Gallagher stanna i Chelsea

Conor Gallagher ser ut att stanna i Chelsea trots att London-rivalen Tottenham visat intresse.

Vad hände?
Chelsea har enligt uppgifter varit öppna för att sälja mittfältaren för att kunna köpa en ny anfallare. Han har däremot blivit en nyckelspelare under Mauricio Pochettino.

Argentinaren har dock erkänt att han inte kan garantera att den engelska landslagsspelaren blir kvar i klubben den här månaden. Nu påstårtottenham-january-31822573"> The Mirror att 23-åringen troligen inte är på väg någonstans trots att han kopplats ihop med en flytt till Tottenham.

Den större bilden
Chelsea värderar Gallagher, som burit kaptensbindeln i skadade Reece James frånvaro till 60 miljoner pund. Att lämna Chelsea är inte på hans agenda men det har inte varit några anmärkningsvärda framsteg om en kontraktsförlängning. Hans nuvarande avtal löper ut om 18 månader.

Visste ni att?
Gallagher uttryckte sin iver att stanna i klubben han kallat för sitt hem i 15 år när han var på landslagsuppdrag i november. 

– Jag är säker på att jag kommer att få ett nytt kontrakt. Alla vet att Chelsea är mitt lag och jag älskar att spela för dem.

Härnäst?
Spekulationer om Gallaghers framtid kommer att fortsätta byggas upp medan januaris transferfönster är öppet.  När det gäller matcher för Chelseas del väntar ett möte med Middlesbrough på tisdag i ligacupens semifinal, fyra dagar senare en hemmamatch i ligan mot Fulham.

Källa: goal.com


 

Thomas EngstrandThomasE-31@hotmail.comtengstra2024-01-07 17:53:00
Author

Fler artiklar om Chelsea