De Bruyne i Chelseas planer
De Bruyne, på lån i Werder Bremen.

De Bruyne i Chelseas planer

Unge belgaren De Bruyne har imponerat på lån i den tyska ligan och uppges vara aktuell för Chelseas trupp inför nästa säsong.

Kevin De Bruyne, 21, har ännu inte spelat en tävlingsmatch med Chelsea sedan ankomsten till klubben i januari förra året. Han avslutade då säsongen på lån hos moderklubben Genk innan han inför denna säsong lånades ut till Bremen.

Väl i Tyskland har det gått bra för den unge belgaren och rapporter har cirkulerat om att klubbar som Dortmund och Leverkusen är intresserade av hans tjänster till nästa säsong.

De Bruynes agent, Patrick De Koster menar dock att en återkomst till Chelsea är aktuell.

"Konversationen vi har haft (med klubben) har varit väldigt positiv. De är nöjda med hans utveckling och tror att han är redo för att bli en del av A-laget. Enda problemet är att det fortfarande inte är klart vem som kommer att vara huvudtränare till nästa säsong" säger De Koster enligt London Evening Standard.

Chelsea betalade £7 miljoner för De Bruyne när han anslöt på transfer dedline day förra året och belgaren skrev då ett kontrakt på fem och ett halvt år med klubben.

Daniel Joannou2013-04-04 12:39:00
Author

Fler artiklar om Chelsea