Det rör på sig i klubben...
Nyron Nosworthy har numera skrivit på ett permanent kontrakt med Hornets

Det rör på sig i klubben...

Nyron Nosworthy in och Josh Walker ut. Det är kontentan efter att transferfönstret varit öppen under en veckas tid. Enligt Sean Dyche fortsätter man sökandet efter eventuella förstärkningar så vi får säkerligen anledning att återkomma.

Efter 13 matcher på lån i Watford så valde Nyron Nosworthy att skriva på ett permanent avtal istället. Trots Sunderlands skadebekymmer så väljer Martin O´Neill att släppa den meriterade backen  med omedelbar verkan.
Nosworthys kontrakt med klubben går ut till sommaren och detta var Sunderlands möjlighet att få ut några kronor för en spelare som , trots allt, varit längst av alla  i den nuvarande truppen.
Nyron Nosworthy har spelat en viktig roll i Watfords gryende formkurva med sitt stabila backspel och lugn. Glädjande nog så fanns där kapital att lösa försvararen, inte bara transfer mässigt utan även lönemässigt. Nosworthy har skrivit på för 2½ år.

Lämnar Hornets gör däremot Josh Walker. Den unga mittfältaren som kom till klubben från Middlesborough under förra säsongen har haft oerhört svårt att slå sig in i startelvan. Den förra kaptenen i det engelska ungdomslandslaget spåddes en lysande karriär efter sin A-lags debut, i Boro, som 18-åring. I Watford har han dock fått stå tillbaka för John Eustace, Ross Jenskins och Stephen McGinn, som alla innehar samma position.
Walker har under de senaste veckorna provtränat med Scunthorpe och en övergång är närstående. Då Walkers kontrakt går ut till sommaren så lär inte Hornets kunna räkna med några större summor.

Martin Klintebergtheswedishhornet@gmail.com@MKlinteberg2012-01-11 11:55:48
Author

Fler artiklar om Watford