En av Kepas bästa matcher i Chelsea

Kepas prestation mot Aston Villa höll absoluta världsklass och Graham Potter var oerhört nöjd med spelarens insats mellan stolparna.

I senaste matchen mot Aston Villa gjorde Kepa ett flertal viktiga räddningar i målet. Hans insats var en bidragande faktor till att Chelsea lyckades ta samtliga poäng i kampen. I en av situationerna lyckades Kepa rädda bollen tre gånger. Sedan räddade han även ett nickförsök från Danny Ings som de flesta trodde skulle gå in i mål.

Matchen i Birmingham var Kepas fjärde nolla i rad och ännu ett styrkebesked från spanjoren. Graham Potter var överlycklig över Kepas arbetsinsats och öste på med beröm efter matchen.

”Det var en världsklass prestation från Kepa. Han gjorde några riktigt viktiga räddningar, speciellt i första halvlek, och räddningarna kom i stunder där vi verkligen behövde dem. Jag är förtjust av Kepa. Han har haft några tuffa perioder i Chelsea och han var en stor faktor till poängen för oss.”

Chelsea spelar sin nästa match imorgon mot Brentford på bortaplan. Matchen sparkas igång vid 20:30 på Gtech Community Stadium.

Källa: Chelseafc.com