Füllkrug klar för West Ham

Füllkrug klar för West Ham

West Ham har signat Niclas Füllkrug.

31 årige anfallaren Niclas Füllkrug har skrivit på för West Ham. Kontraktet gäller för de närmaste 4 åren. Förmodad köpsumma är på ca £27.5 miljon som Dormund får för honom.

Füllkrug säger att han väldigt glad över att skrivit på för West Ham. Han ser fram emot att träffa sina nya lagkamrater. Premier League är den bästa ligan i världen så det ska bli fantastiskt att få chansen att spela för West Ham. Jag har funderat på West Ham under en längre tid. Jag känner Tim Steidten sedan tidigare när vi båda var i Werder Bremen. Jag har sett West Ham i en del matcher och det är mycket kvalitet i truppen.

Chansen att spela under Julen Lopetegui känns väldigt spännande. Hans sätt att spela och hans spelidé är viktig för mig. Jag är säker på att jag kommer att spela bra och göra många mål under Lopetegui säger Füllkrug. En liten knorr, Füllkrug kallas för Lücke vilket betyder glapp/glugg eller gap på engelska. Så ni som åkt tunnelbana i London lär känna igen uttrycket: Mind the Gap. Det syftar förstås på gluggen mellan hans tänder.

Tidigare klubbar utöver Borussia Dormund och Werder Bremen är FC Nürnberg och Hannover 96. 21 landskamper och 13 mål för Tyskland har han på kontot.

Tim Steidten säger att han är väldigt nöjd över att Füllkrug skrivit på för West Ham. Jag har arbetat med Niclas tidigare jag vet att han kommer att bidra med fysik, mål, bra karraktär och mentalitet.

Füllkrug känns som ett spännande nyförvärv. Förhoppningsvis stänker han många mål för oss.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/hammers-complete-signing-germany-international-niclas-fullkrug 
https://www.whufc.com/news/eight-things-you-need-know-about-niclas-fullkrug 
https://www.whufc.com/news/niclas-fullkrug-career-pictures 
https://www.whufc.com/news/niclas-fullkrug-first-interview

Varmt välkommen och stort lycka till i West Ham Niclas Füllkrug

Arne Söderlund2024-08-05 18:17:00
Author

Fler artiklar om West Ham