Giroud: ''Jag älskar cykelsparkar''
Giroud gör det igen!

Giroud: ''Jag älskar cykelsparkar''

Det är klart att det är ständigt utdömde Giroud som skall stå för avgörandet och vilket mål sen. Utöver Giroud så bröt vi även sviten om att äntligen vinna 23 februari igen.

Kom ni ihåg när Werner äntligen bröt måltorkan och det blev viralt då Kepa Arrizabalaga på sin Instagram (Arrizabalager) hade beskrivit Werners mål som en cykelspark? 
Det blev ironi av hela uttalandet. 
Men om det var tveksamt var detta en desto mer klar cykelspark som även skulle punktera den 114 år gamla sviten vi skrev om igår - Chelsea kan återigen vinna den 23 februari. 
Giroud uttalade sig som alltid professionellt efter matchen och inte tusan är det en tillfällighet att just Olivier dunkar in ett sådant här mål mot en chanslös Oblak: 
''Vi vet vikten av ett bortamål i de europeiska cuperna och därför var denna segern ännu härligare. Vi är självsäkra och möter ett bra lag men vi var väldigt, väldigt beslutsamma och tog itu med deras styrkor - nu måste vi fokusera på att fortsätta''.

Giroud var inte alls säker på om han skulle få målet godkänt men Mount hade meddelat honom att han inte rörde bollen: 
''Jag var inte helt säker men i matchen var jag helt säker på våra kvalitéer och vi spelade som vi ville spela. Men ärligt talat jag visste inte vad jag skulle tänka (en leendes Giroud) men mitt fokus var att få till en bra träff och jag verkligen älskar cykelsparkar och jag var väldigt glad över att se bollen gå i mål. Men jag hade ingen aning om det skulle godkännas men Mason sa till mig att han inte nuddade bollen och uppenbarligen stod jag på rätt sida. 
Kul för laget och kul för mig!''


Bra läge inför returen på Stamford Bridge alltså!

Mattias Henriksson 2021-02-23 23:39:33
Author

Fler artiklar om Chelsea