Gruppspelet avslutat i VM
Slut på VM för Thilo Kehrer.

Gruppspelet avslutat i VM

Det är dags för åttondelsfinaler i VM. Vilka West Ham spelare är kvar efter gruppspelet?

England är vidare till åttondelsfinalerna efter att gruppspelet avslutats. England vann tredje matchen mot Wales med 3-0. Declan Rice spelade från start men blev utbytt i andra halvlek där han med flera spelare sparades. England möter Senegal i åttondelen på söndag kl. 20:00.

Även Alphonse Areola och hans Frankrike är vidare till åttondelen. Areola har inte fått spela något i VM ännu och det är troligt att det inte heller blir något spel för honom i VM. Hugo Loris ordinarie målvakt var bänkad i den betydelslösa sista gruppmatchen där den andra reservmålvakten Mandanda stod i mål när Frankrike förlorade mot Tunisien med 1-0. Så Areolas nolla är intakt kan man säga. Frankrike möter Polen i morgon kl. 16:00.

Tyskland med Thilo Kehrer är utslagna ur VM trots att man vann sista gruppmatchen mot Costa Rica med 4-2. Kehrer spelade inte i matchen. Det blev en VM match för Kehrer. Så tillbaka till London och West Ham för Kehrer.

Då har det gått mycket bättre för Kehrers försvarskollega Nayef Aguerd med hans Marocko som vann avslutande gruppmatchen mot Kanada med 2-1. Aguerd spelade hela matchen och gjorde en bra match. Han hade dock oturen att styra in Kanadas reducering i egen bur. Marocko möter Spanien i åttondelsfinal på tisdag kl. 16:00.

Nikola Vlasic som är utlånad till Torino av West Ham är vidare med hans Kroatien till åttondelsfinal efter att ha spelat 0-0 mot Belgien. Vlasic satt på bänken i den matchen. Kroatien möter Japan på måndag kl. 16:00 i åttondelsfinalen.

Slutligen Lucas Paquetá och hans Brasilien. De spelade sista gruppmatchen i går mot Kamerun och förlorade med 1-0 i ett reservbetonat Brasilien. Paquetá spelade inte i matchen. Brassarna spelar mot Sydkorea på måndag kl. 20:00.

Arne Söderlund2022-12-03 10:45:00
Author

Fler artiklar om West Ham