Hoist the Blue Flag 11/4

Här är här men inte där-Lovén

Så sitter jag här på min plats i soffan, sippar på min Black Bush och kollar en match som jag skulle varit  på. Jag skålar för Olgas yrkesskicklighet fast jag innerst inne önskar att jag kunde resa den 5e Armén från de döda och rasera Ryssland en gång till.
Jag fick se match spelad i en Moskvavår, fullt jämförbart med våran egna och ett Chelsea på sparlåga för att infria "The interim ones" Ambitioner om en Cuptitel i England. Det var inte snyggt och vi vann inte så resultatet trotsar inte logiken  på något sätt.
Jag hade iallafall hellre varit i Moskva och varit en av de få som stödde laget på plats än att sitta här och grina vid en blogg.

En annan som inte kom med var Cathy vilket kanske säger en del om besväret att ta sig till Moskva. Jag har träffat henne några gånger första gången tror jag var på UEFA Cup matchen mot Hapoel Tel Aviv oktober 01. Vi var ganska få som åkt,mest för att det avråddes från officiellt håll att inte åka. Så vi som kom vi hittade varandra ganska snabbt och höll ihop.
Det blev förlust med 2-0 efter att Melchiot blivit utvisad. Det var ett rättvist resultat sett till hur de mycket de testade Bosnich( Som jag kom ihåg som lagets bästa spelare) Huvudsnackisen efter matcher var den Ugandiske, relativt okände Joel Kitamirike.Såvitt jag vet så gjorde han bara denna match i den blå tröjan och drog sedan till Brentford Det var ganska uppenbart under matchen att han inte hade de egenskaper som en mittback bör ha.
Nåväl, bland de närvarande så fanns det två kvinnor, båda mycket upprörda om hur de blivit behandlade och ena av dem var Cathy. Jag träffade henne några år senare efter en träningsmatch mot Bröndby då hon påstod träffat mig på Hertha Berlin vilket jag glömt.
Det är husromhelst en genomtrevlig människa och trots att hon alltid är omgiven av folk och ständigt i en konversation med någon så har hon alltid tid för ett igenkännande leende och mer " Proper Chels" Får man leta efter.

På tal om Proper Chels. José Mourinho ryktet om hans återkomst växer sig allt starkare. Någon ska ha hört det ryktas om ett möte där en önskelista lämnats till klubbledingen och det går ju helt i linje med den typ av tränare han är. Jag ogillar ryktet, magkänslan säger att det inte är den vägen vi ska gå. Framtiden får utvisa och jag är såpass luttrad efter de senaste årens misshandel av min lojalitet att jag inte orkar att hoppas på någon speciell eftersom den relationen aldrig är menad att bestå, iallafall inte så länge det finns folk runt Roman som hela tiden känner pressen av att imponera på sin Chef.

Slutligen söker jag en sommarvikarie till denna blogg då jag själv inte orkar hålla min del av Hoisten uppe under sommaren och andra projekt som måste prioriteras före. Ni ska givetvis älska Chelsea och kunna leverera en sisådär 2-3 inlägg i veckan.
Ansökan gör ni genom att skicka ett mail som ni bestämmer innehållet i. Och gillar vi dig som vi väljer så behåller vi dig.

UTC!!!

Lovénloven@chelseasweden.com2013-04-11 21:47:00
Author

Fler artiklar om Chelsea