Hoist the Blue Flag 14/4

Bitter som honung- Lovén

Det blev ganska snabbt kristallklart att vi inte skulle vinna denna FA-Cupsemi. Murphys lag såg till att skicka in Foy på plan för att fylla ut sin kvot av Anti-Chelsea handlingar.Han utförde sitt då, fyllde sin kvot med bravur.
När samme Murphy dessutom missade att informera Nasri ochAguero om vems cup det är så var det kört,kört, kört...! Jag tror inte att de hade lyssnat om man påmint dem om rådande naturlag eftersom de ändå tänkte skita i den.
Nu är ju detta egentligen svaga förklaringar  till varför vi inte nådde ända fram. City var bättre och hade mer skärpa på en skala där Chelsea befann sig på andra änden av den med tröga ben,dålig skärpa och en hel del dåliga beslut.
Ba´s mål däremot, den kommer att glädja mig en lång tid framöver.
Nu vill jag heller inte skylla på det tajta schemat. Jag vill nog inte skylla på något annat än att vi inte nådde ända fram för att vi inte var tillräckligt bra.
Cityfansen däremot hade fattat en del. När de ställdes öga mot öga med de riktiga ägarna av ” One step beyond” Så kunde de inte sjunga den när halva Wembley skulle se igenom dem.
 
***
Nu kanske ni tycker att jag tar lätt på en förlust och kanske muttrar att jag är en defaitist och Anti-Vinnarskalle som inte svär högt åt den missade titeln( Ja för inte skulle Wigan kunna rubba oss om vi väl tagit oss till final)
Förklaringen är enkel. Trots min långa kärlek till Chelsea så vet jag ibland att en titel kan vara  som kattguld.
En FA-Cup titel med Rafa som lyfter pokalen är helt enkelt för magstarkt för att jag skulle kunna känna genuin glädje över den.
Jag  känner fortfarande ett sånt motstånd inför den mannen att jag hellre förlorar en pokal än att se tränare som inte förtjänar den ta åt sig äran för en prestation han inte är värd att äras för-Inte i vår klubb i allafall.
Därför är det bittert som honung att vi inte kunde nå ända fram.Jag är glad att vi inte gjorde det trots att jag älskar laget och vill dem väl men tro mig. En vinst hade varit det sämsta alternativet i detta läget då vår ledning kan bedöma honom i ett annat ljus.
 
Men jag tar det för givet att laget tar revansch nästa säsong  och att jag gör debut bland CSS FAcup veteraner och ansluter i deras sällskap på " The Green man" i pint, allsång och seger.

 KTBFFH!!!

Lovénloven@chelseasweden.com2013-04-14 20:24:00
Author

Fler artiklar om Chelsea