Hoist the Blue Flag 18/4

Enkla nöjen- Lovén

En klar och blytung 3-0 seger. Årets mål av Luiz och ett av "One England Captain fantastic Terry". Ett bortastöd som få kan mäta sig med och som frenetiskt höll igång hela machen oh som avslutade med " Have you ever seen Gerrard win the leauge" Som en passning till dem som ska upp till Liverpool i helgen. Var allt som behövdes för att göra min kväll bra.

Jag känner ett par stycken som ska dit. Jag känner att det vore ett enkelt nöje att åka till en arena som man sjungit " ,We want you to stay" Mot ett underpresterande Pool och att få sjunga den igen fast av helt andra anledningar denna gång
Han, vår tillfällige tränare har ju förresten gått ut i pressen och sagt att han skulle kunna tänka sig att träna dem( Liverpool)  igen och han kunde inte vänta med att säga det till efter säsongen.
Jag drar slutsatsen att han varken bryr sig om vad han säger eller vart han säger det. Han är ärlig-visst! Men det går att uppföra sig för det.
Det blir en enkel men glädjefull fest när slutsignalen ljuder efter Evertonmatchen och vi kan äntligen börja blicka framåt.

***

Men än är vi inte där. Under tiden kan vi följa ledningens enkla nöjen att inte följa tränarens önkselista utan agerar lite som den vill. Om Pellegrini kommer som det ryktas om så är det bästa sättet att göra sig ovän med honom. Han är inte en vän av så simpla nöjen. Men så är det inte säkert att han kommer heller, det är inte säkert att någon kommer.
Kanske Roman vill träna Chelsea själv, kanske Emenalu är sugen på att göra ett försök med " The mysteroius Mr Tenenbaum" Som sidekick. Kanske bli det Zola,Klopp eller Mourinho som kommer.
Det blir vårt enkla nöje att spekulera tills någon blir utsedd

Lovénloven@chelseasweden.com2013-04-18 16:06:47
Author

Fler artiklar om Chelsea