Hudson-Odoi lyrisk inför utsålt Stamford Bridge
Det är framför fansen som Callum Hudson-Odoi vill spela!

Hudson-Odoi lyrisk inför utsålt Stamford Bridge

Efter att ha sett en stor publik återvända till livefotbollen i slutet av Euro 2020 berättar Callum Hudson-Odoi för Chelseafc.com hur mycket han ser fram emot ett packat Stamford Bridge.

Chelsea öppnade portarna för sina fans I slutet av förra säsongen, detta efter att ha spelat inför tomma läktare under en lång tid pga Covid -19. Totalt ca 10 000 åskådare såg Chelsea spela mot Leicester City i Premier League och ca 20 000 såg FA-cupfinalen mot samma motstånd. I slutet av Euro 2020 spelade man på Wembley stadium inför 60 000 fans när semifinaler och finaler gick av stapeln.

Precis som alla andra engelsmän så följde Hudson-Odoi sitt England hela vägen fram till final. Han hade tre av sina lagkamrater med I England varför det var extra spännande för honom att bevittna England och lagets framfart. När han såg läktarna fyllas på allt eftersom så växte längtan efter att få spela inför publik igen. Hudson-Odoi ser verkligen fram emot seriestarten I och med det faktum att det nu kommer att vara publik.

”Jag tror att jag såg alla matcher under Euro 2020 och England gjorde det riktigt bra som gick till final. Självklart tråkigt att de förlorade finalen, men laget gjorde det riktigt bra, en bra turnering i det stora hela”, förklarar Hudson-Odoi.

”Jag älskar stämningen, fans som kommer tillbaks gör matcherna ännu roligare att se. Publiken gör matcherna när stämningen är som bäst, alla på planen höjer sig. När du skapar målchanser, gör mål och fansen vrålar gör det ännu bättre”, fortsätter han.

De matcher Chelsea skall spela I början av augusti mot Arsenal och Tottenham förväntas vara närmast fullsatta, även hemmapremiären mot Crystal Palace. Inför denna start av säsongen följer inte Callum Hudson-Odoi att han är exalterad.

”Det kommer att vara otroligt att se alla fans igen, hela laget har saknat dem. Varje gång vi gör mål och firar målet inför en tom läktare saknar vi alla som skriker. Det kommer att vara fantastiskt att få visa upp pokalen från Champions League för våra fans. Förhoppningsvis öser vi på som aldrig för i premiären och vinner den”, avslutar Hudson-Odoi.

Källa: Chelseafc.com
 

Erik Larholm@eriklarholm2021-07-30 20:09:00
Author

Fler artiklar om Chelsea