Inför Chelsea-Wolves

Inför Chelsea-Wolves

Sista chansen. Igen.

Lördag och ny match.  Kl 16:00 är det kickoff och vi pratar alltså om Chelsea-Wolves.

Förutsättningarna är likadana som alla andra matcher senaste tiden, dvs Wolves måste vinna för att behålla chansen till en plats i Europaspelet till hösten.  Nu är chanserna till Europa League borta, men en plats i Conference League är fortfarande up for grabs.  För just nu sjundeplacerade West Ham gör ju varje vecka som Wolves, dvs förlorar.  Därmed är avståndet oförändrat och Wolves chans att passera finns kvar.  Fast eftersom West Ham möter jumbon Norwich imorgon så är ju chansen numera minimal.

Wolves head coach Bruno Lage har tydligen fått covid-19 och kommer inte leda laget under matchen, men det gör troligen ingen skillnad.  För alla vet ju att vi kommer förlora. Eller?

Lagen behöver ingen presentation, men observera att Wolves har tre raka förlustfria möten mot Chelsea.  Vi har 2-1, 0-0 och 0-0 under senaste två säsongerna.

Senaste nytt från idag på morgonen: Det är nu klart att Chelsea får nya ägare. Amerikanska ägare tar över efter ryssen, och en hel del fokus kommer nog ligga på den affären före och under matchen idag.  Kan gynna oss.

Tips?  Tja, Wolves är Wolves och konstant svårtippade.  Så istället för det mer logiska 3-0 så tippar jag 1-1.

Magnus Bengtsson2022-05-07 09:11:00
Author

Fler artiklar om Wolves