Inför Chelsea-Wolves

Inför Chelsea-Wolves

Svår match i svårt läge

London igen och igen. 

Ja, Wolves skall till London hela fyra gånger i oktober och idag är det dags att åka till Fulham och möta Chelsea. Lite rörigt det där, men Stamford Bridge ligger alltså i Fulham, så det gäller att inte åka fel när man skall dit. 

Wolves leds idag av U-coach Steve Davis. Han är Swedewolves kontaktperson för vår Academy Award, är tidigare manager för Crewe och ingen gröngöling. Fast förstås en svår men inspirerande uppgift att hoppa in som ansvarig i en enstaka PL-match. För han verkar inte aktuellt för jobbet som permanent head coach, utan spanske Lopetegui är storfavorit till att presenteras vilken timme som helst.

Frånvarolistan är idag flera sidor lång för Wolves del.  B.Traore är sjuk, Neto och Jimenez är skadade, Neves och Collins är avstängda, så det lär bli fullt med U-spelare på bänken idag.  Men en startelva skall vi väl kunna skrapa ihop. Oklart vilka som får spela, och oavsett vilket så är det en svår match och svårt att få med poäng.  Skall förresten bli intressant att se/höra hur Diego Costa blir mottagen nu när han återvänder "hem" och för första gången i en annan engelsk tröja än Chelseas.

Observera att av senaste 4 mötena mellan lagen på Stamford Bridge har 3 st slutat oavgjort, så Wolves har en viss vana att ta poäng på den här arenan.

Chelseas team news struntar vi i, men konstaterar att de vann mot Milan med 3-0 i onsdags och förhoppningsvis bara ställer ut skorna idag, som både fysiskt och mentalt slitna. 

Tips?  Chelsea är storfavoriter, men tror faktiskt Wolves kan knipa en pinne. 1-1.

Kickoff kl 16, svensk tid.
 

Magnus Bengtsson2022-10-08 10:16:11
Author

Fler artiklar om Wolves