Inför Crystal P-Wolves

Inför Crystal P-Wolves

Londonmatch för världens bästa lag

Som nog fortfarande få har uppmärksammat så är ju Wolves världens för tillfället bästa lag, dvs om vi pratar form och senaste månaderna.  Premier League får väl anses vara världens bästa serie med tanke på att 5 av 8 finallag senaste 4 CL-finalerna har kommit från PL medan de övriga 3 kommit från 3 olika länder, och de som just nu dominerar serien är alltså Wolves.  4 segrar och 1 oavgjord senaste 5 matcherna och inget annat lag har lika god form.

Nu ligger Wolves bara 7:a pga en dålig säsongsinledning, men kanske den där formtabellen ljuger lite och vi är inte ens så bra som tabellplaceringen pekar på.  Svårbedömt för tillfället, och att vi inte mött något av de ordinarie topplagen är väl en delorsak till den goda formen. Plus en del flyt, får vi nog erkänna.

Crystal P är troligt ganska jämnstarka, sett över en längre period.  För Wolves del handlar det nog mer om att undvika förlust än att åka ner och hämta tre enkla poäng.  Men form skall aldrig underskattas och Wolves första halvlek senast mot Everton var riktigt riktigt bra.  Lika bra spel i 90 min mot Crystal P och Wolves lär vinna, och därmed på allvar blandar sig in i striden om en CL-plats säsongen 22/23.  Å andra sidan väntar kanske en medioker säsong i mittenträsket vid en förlust, så matchen kanske skall ses som lite av en vägvisare för hur den fortsatta säsongen kommer se ut.

Struntar i team news, prata om Crystal P, eller berätta gamla minnen.

Tips:  1-1. 

Kickoff:  lördag kl 16:00, svensk tid

Troligt lag:
WOLVES (3-4-3, fr.h.): José Sá – Max Kilman, Conor Coady (c), Romain Saïss – Nelson Semedo, João Moutinho, Ruben Neves, Ryan Ait-Nouri – Hee-Chan Hwang, Raul Jiménez, Francisco Trincão.

Magnus Bengtsson2021-11-05 22:04:00
Author

Fler artiklar om Wolves