Craven Cottage, 2024-10-19 16:00

Fulham - Aston Villa

Inför Fulham – Aston Villa
Bortaresa på schemat när Aston Villa ställs mot Fulham.

Inför Fulham – Aston Villa

Landslagsuppehållet är nu över. Nu är det veckor med ligaspel och Champions League som väntar. Närmast en bortaresa till huvudstaden.


Nu har två veckor av landslagsuppehåll med Nations League för bland annat Ollie Watkins, Youri Tielemans och Lucas Digne. VM-kval för John Duran och Joe Gauci och U21-spel för Morgan Rodgers, Jaden Philogene och Ian Maatsen

Nu är det dags att gå tillbaka till det vanliga när Aston Villa går in i Premier League igen. Imorgon klockan 16:00 så spelas omgång nummer åtta, det en borta i huvudstaden London mot Fulham

Fulham 
Om man startar med motståndarlaget så har laget smått överraskat i ligan med sin åttonde plats i tabellen. Fulhams senaste match är en förlust med 2-3 borta mot Manchester City. Fulham besitter just nu inga skador på några framstående spelare. 

Dock har laget under de senaste dagarna fått hantera problem bakom planen. Under veckan berättade den f.d lagkaptenen för Fulhamns damlag, Ronnie Gibbons, att hon blivit sexuellt trakasserad av lagets f.d ägare, Mohamed Al Fayed.  

Aston Villa
Nu till Aston Villa som senast spelade en 0-0 match hemma mot krisande Manchester United. 

Villa har dock tyvärr under uppehållet fått en del problem. Stjärnspelare som John McGinn, Matty Cash, Boubacar Kamara tillbaka i träning och tillgängliga för att spela. 

Dock så har Ezri Konsa, Amadou Onana och Jaden Philogene fått avbryta sina landslagsuppdrag under veckan på grund av skadekänningar. Och spelarna kommer förmodligen inte vara med i spel under morgondagen.  

Matchen spelas på Craven Cottage och sänds på Viaplay klockan 16:00 imorgon, lördagen den 19 oktober.

Oskar Almswikoalmswik@gmail.comOskarAlmswik2024-10-18 16:50:00
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Manchester United väntar på Villa Park
Matchrapport Ipswich - Aston Villa