Inför Leeds United - Nottingham Forest

Inför Leeds United - Nottingham Forest

Leeds tar emot Nottingham på Elland Road på tisdagskvällen 4 april kl 20:45 Viaplay om man vill titta

Det är två lag som kämpar med näbbar och klor för att undvika degradering från Premier League, som möts på Elland Road på, tisdag kväll. 

Det mesta talar för att det kommer att vara en hård fight om att undvika de tre sista platserna ända in i sista omgången. Efter söndagens resultat så kan man konstatera att laget från Sydkusten Southampton ligger pyrt till med 23 pinnar, men tolfte placerade Crystal Palace med 30 kan absolut inte känna sig trygga.

Leeds United:
Det vitklädda laget som för närvarande är placerade på sjuttonde plats i ligan med tjugosex poäng, förlorade lördagens svåra bortamatch mot serieledande Arsenal med 4-1. Spelet på Elland Road har dock inte varit bra med endast fyra vinster på tretton matcher.



Nottingham Forest:
Det Garibaldi röda laget ligger för närvarande på femtonde plats med en poäng mer än sina motståndare. Steve Coopers gäng var också i farten under lördagen, när man kryssade mot Wolves på City Ground. Brennan Johnson gjorde sitt åttonde mål för säsongen, och med tanke på missade målchanser borde laget vunnit. Kvitteringen kom med sju minuter kvar av ordinarie tid. Det som oroar mest är den usla formen med sju matcher utan vinst, och det katastrofala bortaspelet.

Det har börjat ljusna på skadefronten, men det är fortfarande hela nio spelare som troligtvis inte är aktuella ännu.

Åter är Taiwo Awoniyi och Cheikhou Kouyate

Jag måste bara kommentera värvningen av Felipe, som har varit fullständigt lysande sedan han kom från Atletico Madrid. Visste inte vem han var innan, men en riktig klass spelare och till det priset ca 3 miljoner Euro rena fyndet.

Min önskan till startelva:

Navas * Williams * Niakhate * Felipe * Lodi * Freuler * Mangala * Kouyate * Gibbs-White * Awoniyi * Johnson 





 

Jan Gustafsson@janne25guss2023-04-03 18:51:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg