Inför Leeds-Wolves

Inför Leeds-Wolves

Tar Wolves fjärde raka segern?

Jag vet att man inte ska gilla Leeds, "dirty Leeds" och allt det där, men jag är ändå lite svag för det helvita laget. Antagligen har det med Tipsextra att göra. Leeds var väldigt bra i svensk TV och hade många stora profiler med Billy Bremner i spetsen.

Men nu är det 2021 och läget är lite annorlunda. Leeds är inte särskilt bra, man får nog säga att Wolves är favoriter. Wolves har tre raka segrar och är ett av Premier Leagues mest formstarka lag med 4-0-1 på sina fem senaste matcher. 

Men det är inte lätt att åka till Elland Road och bara vinna, Wolves hade dessutom en hel del tur senast då de hämtade upp 0-2 till 3-2 mot Aston Villa. Kanske kommer en reaktion på turen imorgon? Straff emot oss på övertid? 

Wolves vilade anfallaren Raul Jiménez senast men han lär få starta imorgon, jag tror att han får sällskap av Daniel Podence och Adama Traore. Jag antar att taktiken blir 3-4-3 även om head coach Bruno Lage chockade med 3-5-2 senast. 

Leeds har problem med skador och formen är knagglig, medan Wolves svävar på moln efter den senaste matchen. Det känns bra!

JAG OCH LEEDS 
Jag har varit på Elland Road och sett Wolves vinna. Det blev 1-0 och om jag inte minns helt fel var det Nouha Dicko som avgjorde. Jag minns också att det var en ganska läskig stämning runt stadion, många kepskillar. Jag åkte dit med Wolves supporterbussar och vi lotsades rakt in en pub på stadion. 

SWEDEWOLVES TIPPAR 
Jag tror att vi får nöja oss med 1-1, mål av Raul Jiménez. Raul såg lite deppig ut senast då han knappt fick spela och nu kommer revanschen. 

TROLIGT WOLVES-LAG
WOLVES (3-4-3, fr.h.): José Sá – Max Kilman, Conor Coady (c), Romain Saïss – Nelson Semedo, João Moutinho, Ruben Neves, Fernando Marçal - Daniel Podence, Raul Jiménez, Adama Traoré. 
 

Truls Månsson2021-10-22 23:30:00
Author

Fler artiklar om Wolves