Etihad Stadium, 2021-11-28 15:00

Manchester C - West Ham

Inför Man. City - West Ham

Inför Man. City - West Ham

West Ham kommer till spel på Etihad Stadium med en förlust mot Wolves i ligan och säkrad gruppseger i Europa League efter vinst mot Wien i ryggen. Frågan är om segern i torsdags kan ge laget den boost som krävs för att mota ett starkt City?

Hammers har tacksamt nog inte åkt på några nya avbräck utan står redo för att möta City med en ordinarie (bortsett från Ogbonna) om än något sliten startelva. Glädjande är att Antonio vilade helt från resan till Wien och lär vara utvilad inför matchen.

Man. City har, som vi vet, ett mycket starkt lag och kommer till matchen som serietvåa och har i veckan besegrat PSG och har sett otäckt starka ut. Med andra ord kommer det krävas något alldeles extra för att vi ska få med oss poäng. Det viktigaste som jag personligen ser det är att vi gör en bra match så vi har något att ta med oss framöver!

Det här är såklart en otroligt tuff uppgift, men vi ska spela om det och det är trots allt en match mellan tvåan och fyran i tabellen så varför ska vi inte ge det en chans? Vi får helt enkelt hoppas på det bästa!

Come On You Irons!

JesperJesperWHU2021-11-27 21:23:29
Author

Fler artiklar om West Ham