Inför Newcastle - Tottenham

Inför Newcastle - Tottenham

Säsongens kanske viktigaste match. Vid vinst så drar Newcastle ifrån Tottenham som jagar en Champions League plats. Det skiljer endast tre poäng mellan lagen där Tottenham har en match mer spelad än Newcastle.
Skatorna har allt i egna händer och borde känna riktig revanchlusta efter säsongens sämsta insats borta mot Aston Villa som resulterade i säsongens fjärde förlust med siffrorna 3-0. 

Tottenham har haft en turbolent säsong med tränarbyte och spelare som underpresterar. Konstigt nog så fick Antonio Conte sparken men övriga tränarstabben fick bli kvar
Kane ryktas som vanligt bort från Spurs och Manchester United är klubben han ryktas starkast till, men så är vi ju på slutspurten av säsongen och då handlar det mesta om silly rykten i vanlig ordning. 

När underttecknad läser, lyssnar och tittar på nyheter om Newcastle så är det samma sak där, det mesta handlar om spelare som vi  jagar och spelare som ska säljas.
Inför matchen så har Almiron tränat fullt och förväntas vara tillbaka i spel ordentligt och då Alan Saint Maximin är skadad och förmodligen inte spelar mer denna säsong så förväntas Miggy starta.
Spurs verkar lida utav mer skador än vad Newcastle gör och hela nio spelare ska vara skadade vilket resulterar i att laguppställningen blir svår att sia om.
Londonklubben förlorade tacksamt nog emot Bournmouth i förra omgången, någon som Toon så klart är glada över.
Hemma på våran katedral är vi svåra att möta och Wor Flags har utlovat något alldeles extra för att kunna lyfta hemmalaget yttligare.
Callum Wilson har vittnat om att Eddie Howe var ordentligt missnöjd med lagets prestation senast och spelarna har fått bakläxa och hårdtränats.

Avspark: 15:00
Plats: St: James Park
TV: Visat Sport Premium
HOWAY THE LADS

 

Johannes Lindholm2023-04-23 07:55:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies