2020-07-11 13:30

Norwich - West Ham

Inför: Norwich - West Ham

Inför: Norwich - West Ham

Återigen dags för säsongens viktigaste match. West Ham ska åka till Carrow Road i Norwich för att ta med sig viktiga poäng i bottenstriden mot ett formsvagt hemmalag. Förlust för Norwich och laget är klara för nedflyttning

Matchen mot Norwich är bara tre dagar efter den tunga förlusten mot Burnley. Det har inte rapporterats om några nya skador i truppen och Moyes har senaste matcherna fått en kontinuitet i startelvan och borde börja ge resultat. Att Antonio har hållit sig frisk trots det hårda matchandet hade ingen kunnat tro.
Haller hoppade in med 30 minuter kvar senast och är i dagsläget oklart om han är redo för att starta. Med Haller tillgänglig kan Moyes ställa upp med en 4-4-2 uppställning med Antonio och Haller på topp. Fast utan Haller redo för start blir det troligtvis inga nya förändringar i startelvan sedan förra matchen. Startelvan borde bli enligt följande:

Fabianski
Fredricks, Diop, Ogbonna, Cresswell
Rice, Soucek, Fornals
Yarmolenko, Antonio, Bowen

West Ham har efter 34 spelade omgångar tre poäng och åtta plussmål från att bli placerade under strecket. Det går alltså inte att poängtera nog hur viktiga de återstående matcherna är. Trenden i spelet är ändå uppåtgående de senaste matcherna med en seger, oavgjort och förlust de senaste tre matcherna. Senast var man förtjänta av att ta få med sig poäng mot Burnley. Men skärpan i avslutslägerna var för dålig. West Ham vann de första mötet laget emellan på Olympic Stadium med 2-0, efter mål av Yarmolenko och Haller.

Norwich placerar sig sist i tabellen och har endast samlat ihop 21 poäng på 34 matcher. Om West Ham vinner på lördag åker Norwich ur Premier League. De har spelat väldigt underhållande fotboll med hög press och mycket fart. Men varit alldeles för naiva i sitt spel i jämförelse till de spelarmaterialet de har till förfogande. Formen i Norwich är usel och verkar redan ha gett upp och inför mötet mot West Ham har de sex raka förluster i Premier League. Spelaren att ha kolla på är finländaren Teemu Pukki som är lagets bäste spelare och har gjort elva mål hittills denna säsongen i Premier League.

Coyi!

Emanuel Andersson2020-07-10 11:30:00

Fler artiklar om West Ham