Inför Norwich-Wolves

Inför Norwich-Wolves

Wolves har toppform och vi tror på vinst igen

Wolves har fem segrar på sina sju senaste Premier League-matcher och vann övertygande mot West Ham förra helgen. Det ser nästan oförskämt bra ut. Vi ligger sexa i tabellen och idag ska vi möta Norwich som ligger på nedflyttningsplats.

Säkra tre poäng, eller hur? Nja, det borde bli vinst, men Norwich har faktiskt vaknat till. Efter att ha legat sist hela säsongen så har de vunnit sina två senaste matcher, mot Brentford och Southampton. Kanske är de på uppgång? Men, nej, att Norwich skulle vinna tre raka matcher finns inte på kartan. De hade 0-2-8 innan, och det mesta tyder på att Wolves vinner. 

Wolves head coach Bruno Lage har hittat rätt uppställning. Anfallet är Hwang-Jiménez-Podence och med Traoré som farlig inhoppare. Mot West Ham var det Podence som hittade Jiménez med en passning och vår mexikan avgjorde matchen. Det är så härligt att se Raul Jiménez vara tillbaka i gammalt gott slag. Han spräckte ju skallen för ett drygt år sedan och var borta länge, man trodde knappt att han skulle kunna spela igen. Men nu är han tillbaka och äntligen har han hittat formen. Två mål på de tre senaste matcherna, Raul is back!

En som också har hittat formen är Ruben Neves. Han är kanske Premier Leagues bästa mittfältare just nu, han var otroligt bra mot West Ham. Han har sitt livs form och slår fina passningar till de tre anfallarna, Neves ligger bakom mycket av vårt anfallsspel.

Så alla Wolvesfans är nöjda och glada, inte konstigt det när vi har hysterisk form och klättrat upp till en sjätte plats i tabellen. Jag var på plats på Molineux Stadium i Wolverhampton förra helgen och det var en underbar stämning, inte minst när Jiménez gjorde mål och 30.000 på läktaren sjöng "SI SENOR". Magiskt! Jag vill tillbaka så fort som möjligt. Denna gång flög jag till Manchester istället för till Birmingham, det går faktiskt lika bra och från Stockholm så är det direktflyg till Manchester, skönt att slippa mellanlanda i typ Amsterdam nu när det fortfarande är vissa pandemirestriktioner kvar.

Men nu är det Norwich vi ska möta, och då gäller det såklart att se upp för Teemu Pukki, deras finska skyttekung. Det är lite Steve Bull över Pukki, han gör mål på det mesta. Håller vi koll på honom så vinner vi.

Jag kommer att se matchen på The Crib, Sveavägen 55, t-bana Rådmansgtan, vi ses där kl 16:00!

JAG OCH NORWICH
Jag har sett Wolves mot Norwich en gång, det var 2009 och matchen slutade 3-3. Alla våra tre mål gjordes av Sylvan Ebanks-Blake, hat-trick alltså. Har ni sett en Wolvesspelare göra hat-trick live? Det har hänt mig ett par gånger, och bland annat då mot Norwich.

SWEDEWOLVES TIPPAR
Vi vinner 2-0. Mest för att Norwich har gått lite för bra på slutet, dags för dem att börja förlora igen. Dom kommer att åka ur så vi borde vinna. Jag tror att Hwang gör ett mål och Podence gör det andra.

TROLIGT WOLVES-LAG
WOLVES (3-4-3, fr.h.): José Sá – Max Kilman, Conor Coady (c), Romain Saïss – Nelson Semedo, João Moutinho, Ruben Neves, Ryan Ait-Nouri – Hee-Chan Hwang, Raul Jiménez, Daniel Podence.

Truls Månsson2021-11-27 08:35:00
Author

Fler artiklar om Wolves