Inför Nottingham Forest - Fulham FC

Nottingham Forest får besök av Fulham på City Ground söndag 24/10 kl 16:00 Hade förhoppningar att Viasat skulle visat matchen men tyvärr inte. Utan hänvisar till Forest TV

Senaste matchen:
Nottingham Forest vänder matchen mot Bristol City på övertid

Avbytare Lyle Taylor blir matchvinnare med två mål, varav det första var på straff

Steve Cooper förändrade startelvan på endast en position, när James Garner ersatte Jack Colback

Forest för dagen klädda i sitt tredje ställ fick sin första farlighet redan i minut tre. Ett samarbete mellan Lewis Grabban och Brennan Johnson, men ett dåligt avslut genom Johnson.

Hemmalagets första chans kom efter en kvart, och det var först ett skott som blockerades av Joe Worrall. Därefter en nick dock rakt på Brice Samba.

De röda gjorde en snabb spelvändning och avslut genom återigen Johnson, tyvärr rakt på målvakten.

Nästa möjlighet var ett skott utanför av Bristol City.

Lagen bytte chanser utan att göra det så viktiga ledningsmålet.

Med fem minuter kvar av första halvlek, så tog City ledningen. Ett skott utifrån räddades av Samba, men returen slogs i mål.

Halvtid: Bristol City 1-0 Nottingham Forest

Forest var pigga i början på andra med tre hörnor,dock var dom resultatlösa.

Spelet böljade fram och tillbaka med chanser åt båda håll

Bristol City dubblade nästan sin målskörd, men Samba styrde bollen med fingerspetsarna i stolpen.

Forest gjorde några byten och det sista kom att bli matchavgörande. Taylor ersatte Grabban

De röda fortsatte att pressa och skapa målchanser, men tiden närmade sig fyra övertidsminuter.

Ryan Yates vinner bollen och slår en öppnande passning till Djed Spence, som blir fälld i straffområdet och domaren pekar på straffpunkten. Taylor sätter sin speciella straff utan ansats fram till kvittering.

Här visar Forest upp ett annat ansikte än förut. Istället för att dra sig tillbaka och värna om poängen, så pressar man hårt för vinst.

Joe Lolley får på ett bra skott som målvakten reflex räddar, men bollen studsar till en fristående Taylor. Han i sin tur har bara att stöta in lädret i nätet, och vändningen är ett faktum.

Slutresultat: Bristol City 1-2 Nottingham Forest

Nästa match:
Nottingham Forest ståtar nu med sex matcher utan förlust, under nya manager Steve Cooper. Laget har klättrat till fjortonde plats i tabellen.

Fulham FC har hittills infriat favoritskapet inför denna säsong. Det nyligen degraderade Londonlaget ligger för närvarande på tredje plats i ligan med 26 poäng.

Att Fulham kommer att bli den tuffaste nöten att knäcka så här långt för laget, men samtidigt behöver man inte frukta någon motståndare.

I omklädningsrummet:
På skadelistan finns just nu endast två spelare. Loic Mbe Soh med en lårskada är beräknad att vara tillbaka i början på november. Jordi Osei-Tutu kommer vara borta något längre med en knäskada.

Det blir troligtvis inte några större förändringar i startelvan gentemot matchen mot Bristol City.

Nottingham Forest (3-4-1-2): Brice Samba; Scott McKenna, Tobias Figueiredo, Joe Worrall; Max Lowe, James Garner, Ryan Yates, Djed Spence; Philip Zinckernagel, Lewis Grabban (c), Brennan Johnson

Jan Gustafsson@janne25guss2021-10-23 22:30:00

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg