2024-04-29 21:00

Preston - Leicester
0 - 3

Inför: Preston - Leicester

Inför: Preston - Leicester

Leicester har under måndagskvällen möjligheten att avgöra Championship då man beger sig till Preston.

Det går inte att sammanfatta helgen som allt annat än lyckad för Rävarna. 

Fredagen inleddes med att Leeds skulle spela ut QPR, ta tre poäng och sätta press på Leicester i tabelltoppen. Men så blev inte fallet. 

QPR ville annat och krossade Leeds med 4-0, ett resultat som innebar att Leicester är tillbaka i Premier League! Och jag skulle gissa att röken från fredagnattens fyrverkeripjäser fortfarande ligger som ett täcke över East Midlands. Det var vackra bilder som publicerades från King Power Stadium där supportrarna samlades för att fira.

Truppen firade uppflyttningen hemma hos Enzo Maresca, och även därifrån lades det ut härliga videor och bilder. Det var troligtvis ett gäng onyktra rävar som dök upp på lagets lunch dagen därpå (fullt välförtjänt).

Trots att uppflyttning är ett faktum så finns fortfarande en titel att slåss om. Ipswich poängtapp under lördagskvällen gör att Leicester vid seger imorgon kan titulera sig mästare.

En i stort sett skadefri trupp reser till västkusten. Frågetecken endast på Ben Nelson och Tom Cannon. Och möjligtvis att Kiernan Dewsbury-Hall fortfarande är bakis, men han spelar ändå.

Stort bortafölje väntar. Nu tar vi och avslutar säsongen på bästa sätt!

COYF!




 

Ludvig Heinz2024-04-28 22:10:00
Author

Fler artiklar om Leicester