Inför QPR - Nottingham

Inför QPR - Nottingham

Nottingham Forest startar säsongen 2020/21 med att åka till Västra London för match mot Queens Park Rangers. Spelplats: Kiyan Prince Foundation Stadium Tid: 16:00 Live: Ifollow

En ny säsong och så här långt hela sju nya spelare. Något helt otroligt har inträffat att vi har kvar vår coach Sabri Lamouchi. Efter den bedrövliga avslutningen på föregående säsong, så är det nya tag som gäller.



Den högt rankade försvararen Loic Mbe Soh blev på fredagen klar för Forest från PSG. Den 19-åriga talangen skrev på ett kontrakt på 4 år.

Matchen:

Det ska bli mycket intressant att se vad som händer nu. För trots allt så tog laget stora kliv framåt och missade precis kvalet. Det startar i London mot QPR och frågan är var hamnar vi denna säsong. Efter förlusten mot Barnsley i cupen är det viktigt med ett bra resultat. Även QPR åkte ur cupen mot division ett laget Plymouth. Det är den tidigare Forest tränaren Mark Warburton som leder laget. Jag är optimist och tror att vi vinner matchen. Sabri har en nästan intakt trupp förutom Tiago Silva.

Det mest intressanta är hur startelvan kommer att se ut:

Målvakt
 Brice Samba är klubbens främsta målvakt och han kommer att vara full av självförtroende efter att ha utsetts till årets PFA-lag den här veckan.

Försvar
På högerbacken kommer Forest att ersätta Matty Cash som har gått till Aston VillaJordan Gabriel startade förra helgen i Carabao Cup men mot QPR kanTendayi Darikwa komma in för sin första start på över ett år. De andra tre positionerna bör vara självklara, där Joe Worrall samarbetar med Tobias Figueiredo som mittbackar och Yuri Ribeiro spelar på vänsterbacken.

Mittfält

Jack Colback borde göra sin första start sedan han undertecknade kontrakt med klubben på permanent basis. Bredvid honom borde Samba Sow vara favoriten att börja men det beror till stor del på hans kondition, om inte så finns  Fouad Bachirou och Ryan Yates i beredskap.

Forwards 

Lewis Grabban gjorde 20 mål förra säsongen och det verkar som om han kommer att förbli som nummer ett, det finns dock alternativ denna säsong. Luke Freeman kommer sannolikt att få spela i hålet bakom Grabban, efter hans ankomst från Sheffield United. På flankerna bör Joe Lolley och Sammy Ameobi båda börja för Forest, men även här finns alternativ i den breda trupp som vår coach har att jobba med.


 

Jan Gustafsson@janne25guss2020-09-12 11:54:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg