Inför: Swindon Town FC - AFC Wimbeldon
Omar Bugiel blir The Dons trogen ytterligare två år framöver.

Inför: Swindon Town FC - AFC Wimbeldon

Liket lever och än finns det en chans till play-off när The Dons idag reser till Swindon för match med ett stort bortafölje i släptåg.

Det ryktas om att ca 1000 Wombles kommer se dagens drabbning borta mot Swindon på plats vilket är en imponerande siffra såhär i slutet av säsongen.
Vi har ju faktiskt en minimal chans till play-off men då måste vi förstås vinna idag samtidigt som Crawley skall förlora mot Colchester.
Mycket skall klicka alltså så personligen tycker jag vi släpper tankarna på play-off och istället bara går ut för att nu avsluta säsongen snyggt då tre matcher återstår.

En mycket glädjande nyhet tidigare i veckan var ju att Omar Bugiel väljer att stanna hos oss i ytterligare två år då han skrev under nytt kontrakt.
Väldigt bra jobbat av klubbledningen att övertyga Omar att stanna då vi ju kommer förlora en hel del andra spelare nu när säsongen snart är till ända.

Även dystra nyheter kom oss tillhanda då det meddelades att vår gamle manager, tillika legend, Joe Kinnear gått ur tiden efter en tids sjukdom 77 år gammal.
Våra tankar går till Joes familj och vänner i denna tid av sorg och saknad.

Förra lördagen blev det en efterlängtad seger mot Salford med 1-0 efter fem raka utan vinst dessförinnan.
Tyvärr fick vi även se Jack Currie linka av planen efter bara 37 minuter efter en smäll mot huvudet och man kommer göra sena tester på Jake idag för att se om han är helt återställd innan matchstart.
Harry Pell saknas fortfarande på grund av sin lårskada men kan förhoppningsvis vara tillbaka nästa lördag.

Våra motståndare för dagen, under ledning av manager Gavin Gunning, vill även dom avsluta säsongen med värdighet.
Det har varit minst sagt motigt för The Robins denna säsong och man återfinns just nu på en nittonde plats i tabellen med 50 ihopspelade poäng.
Man kommer dock senast från en fin seger mot Barrow med 2-0 så visst kan The Robins vinna matcher också.

Förra mötet lagen emellan slutade med en övertygande 4-0 seger för The Dons så vi hoppas på en repris idag förstås i denna helt vidöppna match.

Swindon Town FC - AFC Wimbledon
League Two
Arena: The County Ground
Datum: Lördagen den 13:e april 2024
Tid för avspark: 15:00 brittisk tid, 16:00 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/subscribe/

WOMBLE TILL I DIE!

Leif Viklund2024-04-13 11:55:00
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon