Inför Wolves-Brentford

Inför Wolves-Brentford

Vinst igen?

Behöver väl egentligen inte skriva någon "inför" denna gången, då det ryktas att "alla" är i Wolverhampton och väl knappast har tid att läsa denna artikel.   Nu är väl kanske inte alla Swedewolves medlemmar på plats, men cirka 40 av oss är på läktaren idag.  Gissar på bra stämning både före och under match, samt förhoppningsvis efteråt.

Förra helgen var jag själv på plats och såg Nunes skicka in ett "van Basten-mål". Skulle vara trevligt med något liknande idag.

Team news skippar vi som vanligt.

Historiskt finns där inte mycket att skriva om när det gäller dagens lags inbördes möten. Vi minns ju alla att Bull gjorde hattrick på dom i Sherpa Van Trophys åttondelsfinal i januari 1988. Då jag träffade Bull på puben the Stile förra helgen så tycker jag man sammantaget måste konstaera att vi får se ett hattrick även idag. Frågan är bara vem som gör det (och nej nej, tänk inte ens tanken, tack. Det blir inte Toney).

Tips?  Wolves förlorar nästan aldrig när Swedewolves har medlemsresa, lagen har bara spelat oavgjort en enda gång i historien på Molineux (15 möten), inget av lagen har vunnit 2 raka inbördes på Molineux i modern tid, Brentford vann förra säsongen, så precis allt pekar på att att det blir vinst idag.  2-1 eller något sånt.

TV: Återupplev Nunes drömmål mot Chelsea senast
 

Magnus Bengtsson2023-04-15 08:40:00
Author

Fler artiklar om Wolves