Inför Wolves-Norwich

Inför Wolves-Norwich

Påminnelse: Match kl 15

Bara en liten påminnelse om att det är match idag, ifall någon mot förmodan skulle ha missat det och hinner se denna artikel för kickoff.  Kl 15 mot Norwich hemma på Molineux.

Som vanligt är det "sista chansen" för Wolves, även om sjundeplatsen numera är avlägsen. Istället gäller det nog att i första hand vinna för att dels ha chansen kvar inför sista omgången och dels säkra en slutplacering på övre halvan av tabellen.  Vi såg länge ut att ha ett ointagligt försprång på lagen under, men det stora gapet har krympt till nästan ingenting.  Vi kan faktiskt sluta 11:a eller 12:a om vi förlorar idag, förlorar mot Liverpool, och övriga resultat i slutomgångarna går helt fel.  Men vinner vi idag, kan vi alltså sluta 7:a och en plats topp 10 är säkrad.

Sista hemmamatchen idag, och extra intressant att se vilka av spelarna som applåderar lite extra när de går ärevarv. Kan man lista ut vilka som avskedsklappar och vilka som bara tackar för säsongen?  Kanske, kanske inte.

Även intressant att se om Bruno Lage är på plats eller om han fortsätt har covid. Är han inte med idag blir ju givetvis konspirationsteorin att han inte alls haft covid utan informellt redan fått sparken.  Men enligt "källor" skall han vara på plats och leda laget idag.

Tips?  Äh, jag tror inte vi orkar ladda igen, efter ett par slitsamma matcher mot Chelsea och Manchester C. Det blir semesterfotboll och torsk. Men hoppas såklart på en rejäl seger och att vi kravlar oss upp i över 1 gjort mål per match under säsongen (vi har just nu 36 st på 36 matcher).   2-3. Målen av av Ho Ever.

Magnus Bengtsson2022-05-15 11:57:59
Author

Fler artiklar om Wolves