Etihad Stadium, 2024-05-19 17:00

Manchester C - West Ham
3 - 1

Införrapport: Manchester City – West Ham
Förhoppningsvis är det inte sista gången vi ser Paqueta i våra färger.

Införrapport: Manchester City – West Ham

Säsongen har förvånansvärt snabbt lidit mot sitt slut. Den som blir vinnare av årets liga kommer vara en av två kandidater. Den enda kandidaten har det hela i sina egna händer, och det är såklart oss som de ska slå.

En säsong med upp och nedgångar. En säsong med lycka och sorg, och en säsong som vi kan komma ihåg som Moyes sista. Om honom kan skrivas mer än 1 000 ord, Arne gjorde det ganska väl för någon vecka sedan, men framförallt ska han tillskrivas lovord. Trots allt, var det Mr. Moyes som jobbade hem en titel som kan vara den enda vi kommer att uppleva under vår livstid.  

Som beskrivet i ingressen, är det City som ska slå oss för att lyfta bucklan. Moyes har skämtsamt sagt på presskonferenser att det skulle varit svårt att slå deras u-14. Coufal har byggt på “bantern” genom att säga att han inte vill att Rice med Arsenal ska vinna titeln. Men vi kan ändå konstatera att ett professionellt West Ham kommer göra sitt bästa för att stoppa City. Oavsett om det är i deras rivalers intresse eller inte. Om vi kommer lyckas är en annan femma. Ska jag vara helt ärlig bryr jag mig inte. Vinner vi så vinner vi, och det blir historiskt på sitt sätt. Men många av oss, mig inkluderat, vill bara njuta av säsongens sista fotbollsmatch, innan det psykiskt obehagliga uppehållet. 

Lycka till, säger vi, och vågar vi till och med säga grattis till titeln? Nja, återstår ändå att se. 
 

Vilgot Gunnarssonvilgotgunnarsson@hotmail.se@VilgotGunnarson2024-05-19 00:32:00
Author

Fler artiklar om West Ham