Tottenham Hotspur Stadium, 2024-10-19 13:30

Tottenham - West Ham

Införrarpport: Tottenham – West Ham
Hoppas han får sätta sig och vila, igen

Införrarpport: Tottenham – West Ham

Det är vår cupfinal som väntar, säger somliga, när vi beger oss ut norrut för ännu en bortamatch inom Londons gränser. Tottenham har inte haft samma säsongsinledning som i fjol, då de startade otroligt starkt. Vi har inte varit särskilt starka vi heller, men går om Tottenham i ligan om vi vinner. 


Detta möte får mig att minnas tillbaka på åren av Covid. Inte för att jag på något sätt vill jämföra mötet med pandemin, utan förstås på grund av vår triumf hos Tottenham. Lanzinis 3–3 balja får mig fortfarande att rysa, och det var startskottet på det nya West Ham som formerades under Moyes. 

Att dettatr blir en lika minnesvärd eftermiddag är osannolikt, men en välspelad fotbollsmatch från de vinröda räcker för att tillfredsställa. Hittills har West Ham inte kommit upp till den nivå man förutspådde. Lopeteguis spelsätt har inte blommat ut, och en startelva har inte fäst sig. Det är alldeles för tidigt att ropa tjo, eller peka något finger, men resultatet går inte att sticka under stolen. Vissa tycker dessa är under all kritik, något jag har svårt att hålla med om. Ett eller två poäng till önskas det, men går man match för match är åtta poäng en rimlig utdelning. 

Senast kommer Tottenham från ett stort fall mot tvillingen Brighton. Jag säger tvillingen för deras lika sätt att spela fotboll på, något de kommer få fortsätta göra i eftermiddag. West Ham kommer att låta Tottenham hålla i bollen på offensiv planhalva och täppa till i straffområdet. Kvicka yttrar i form av Bowen och Kudus kommer sedan stå för anfallshotet. Och utnyttja ytorna som Spurs offensiva ytterbackar Porro och Udogie lämnar bakom sig. 

Jag tror vi ställer upp med följande elva:
                           Areola
Wan-Bissaka   Todibo    Kilman,   Emerson
                 Rodriguez   Alvarez
Bowen               Paqueta               Kudus
                           Antonio

Mot seger, COME ON YOU IRONS

Vilgot Gunnarssonvilgotgunnarsson@hotmail.se@VilgotGunnarson2024-10-19 06:33:50
Author

Fler artiklar om West Ham