"Inga nyförvärv i januari för Chelsea"
Mourinho slår hål på ryktena.

"Inga nyförvärv i januari för Chelsea"

José Mourinho svarade på ryktena om att Chelsea ska värva en ny anfallare under gårdagens presskonferens, med att säga att dessa inte stämmer. Han sa även att man inte kommer att försöka värva ytterbacken Fabio Coentrao.

Det har spekulerats om Chelsea ska försöka att värva en anfallare i januarifönstret, där ett namn som Jackson Martinez nämns frekvent. Mourinho slog dock hål på dessa rykten genom att säga att han är väldigt nöjd med den nuvarande anfallsbemanningen från Fernando Torres, Samuel Eto'o och Demba Ba.

"Det är inte alls sant det jag har läst de senaste dagarna, att hans agent ska ha varit i London och mött mig och Chelseas direktörer. Det är inte sant."

"I januarifönstret kommer vi inte att köpa någon ny anfallare. Vi kommer att avsluta säsongen med Fernando, med Samuel och med Demba. Ingen kommer in, ingen kommer att gå.

Det har även spekulerats i att man skulle vilja värva Real Madrids portugisiske vänsterback Fabio Coentrao, med en Ashley Cole som haft svårt att ta en plats i laget den senaste tiden på grund av skador. Men Mourinho slog alltså hål på det också.

"Nu är det hög tid för laget, och nu ska alla känna att de har en chans. Nu har vi matcher på söndag, på onsdag och sedan på lördag. Southampton, Sunderland och Stoke. Denna vecka kommer alla att få chansen."

På frågan om Coentrao svarade Mourinho med att han inte ville ha några portugisiska spelare i sitt lag.

"Jag har alltid haft det, men jag tror att just nu så räcker det. Hilario är den enda som vi har kvar och vi behöver inga fler."

I en intervju med tidningen Guardian så säger även Mourinho att samma trupp som började säsongen förmodligen också kommer att avsluta den. Om detta bara är ett spel för gallerierna eller sanning från vår tränare återstår att se.

Källor: SkySports, Guardian

 

Simon Thellsson2013-11-30 10:41:13
Author

Fler artiklar om Chelsea