James Maddison klar för Spurs
Spurs nya mittfältsmotor!

James Maddison klar för Spurs

Daniel Levy spänner musklerna och plockar in den kreativitet som man så desperat saknat sedan Christian Eriksen lämnade klubben.

Ange Postecoglou har varit väldigt tydlig med att James Maddison är spelaren han vill ha in på det centrala mittfältet. Sagt och gjort, Daniel Levy har nu sett till att Maddison står redo när försäsongen drar igång nu på lördag.

26-åringen stod för en alldeles lysande säsong ifjol. Med sina tio mål och nio assister på 30 Premier League-matcher var han en utav ligans absolut bästa offensiva mittfältare trots att hans lagkamrater stod för mindre imponerande insatser vilket tillslut gjorde att Leicester City ramlade ner till The Championship. Ett stort plus är att Spurs äntligen får in en giftig frisparksskytt, det har inte fansen skämts bort med de senaste åren.

Newcastle United anmälde tidigt sitt intresse för engelsmannen men både James och hans sambo föredrog London före norra England så valet var tillslut ganska enkelt.

Tottenham betalar £40m + bonusar och kontraktet är skrivet till sommaren 2028. I motsatt riktning går Harry Winks för £10m, en otroligt bra deal utav Daniel Levy.

Varmt välkommen till Spurs, James Maddison!

Peter Hecktorpeterhecktor2023-06-28 22:01:39
Author

Fler artiklar om Tottenham