Jimmy Walker tillbaka i West Ham

West Hams forna målvakt Jimmy Walker är tillbaka i klubben.

Jimmy Walker som kom till West Ham 2004 från Walsall är tillbaka i West Ham som målvaktstränare för U-18 laget. Walker var en hjältarna i playoff finalen 2005 när West Ham vann mot Preston med 1-0 och gick upp till Premier League i en mycket dramatisk final för Walker.

Walker blev allvarligt knäskadad i matchens sista del. Om jag minns rätt så var det i 83:e minuten. Den här filmen på youtube visar vad som hände 3:15 in i filmen. https://youtu.be/t4vBBx4KN1s 

Han var en väldigt omtyckt lagkamrat och fick legendstatus av fansen när han räddade en straff av Frank Lampard junior i en ligacupmatch på Stamford Bridge. Det blev totalt 20 matcher i West Ham för Walker.

Vår gamle målvakt säger att han är väldigt glad över att vara tillbaka i West Ham. Bara att köra till Chadwell Heath igen är en väldigt skön känsla. En liten notering här. På Walkers tid så var Chadwell Heath träningsanlägningen som spelarna tränade på. Numera är det de unga spelarna som har sina träningar där.

Mer läsning: https://www.whufc.com/academy/news/articles/2022/february/16-february/jimmy-walker-returns-west-ham-united-u18s-goalkeeping

Varmt välkommen tillbaka till West ham Jimmy Walker och stort lycka till i ditt nya arbete.

Arne Söderlund2022-02-16 19:08:00
Author

Fler artiklar om West Ham