Santiago Bernabéu, 2021-04-27 21:00

Real Madrid - Chelsea
1 - 1

Kapten Cesar Azpilicueta om kvällen i Madrid
Lagets evige fighter, tillika lagkapten Cesar Azpilicueta springer aldrig runt på planen och fyller år.

Kapten Cesar Azpilicueta om kvällen i Madrid

Såhär några dagar efter matchen i Spanien lyssnar vi till vad lagets kapten Cesar Azpilicueta tänker kring prestationen nere i Madrid och kring lagets målskytt, Christian Pulisic.

Visserligen har Chelsea en mycket viktig match under lördagskvällen då Fulham skall köras över och 3 extremt viktiga poäng inkasseras, men erkännas skall att returen mot Real Madrid finns i mera än bakhuvudet. Med dessa ord skriva tar vi nu en titt på hur lagets kapten Cesar Azpilicueta talar och tänker kring lagets målskytt nere i Spanien, den amerikanske Christan Pulisic. Efter matchen i Madrid uttalar sig kapten “Azpi”:

”Det var en riktigt fin avslutning från Christain där han visade sig riktigt kall när han hade bollen i straffområdet, nära mål. Han tar de bästa besluten med bollen, han tar de bästa beslutet utan bollen. De smarta löpningar han gör är svåra att försvara.”

Stora ord från Chelseas kapten som varit med ett tag och mött en och annan stjärna. Cesar menar också att han upplever att en viktig del i Pulisic spel är just hans spelförståelse. Hyllningarna fortsätter från lagkaptenen:

”Han är en fantastisk spelare. Han kom hit från ett annan land, han utvecklas för varje match. Jag är väldigt nöjd med att Christian fick göra detta mål då han är en viktig spelare för vårt lag.”

Azpi fortsätter intervjun med att resonera kring det resultat laget fick med sig, ett resultat han är nöjd med.

”Jag ser det inte som ett övertag. Det är viktigt att göra mål på bortaplan, men på onsdag vet vi att det kommer att vara en annan match. Vi måste vara redo från början och vara på vår absoluta toppnivå, det kommer att vara en riktigt tuff match. Vi kommer att vara redo!”, tillägger Cesar.  

Avslutningsvis lugnar Chelseas kapten oss fans med att poängtera tyngden i lördagens match mot Fulham. Den är viktigast just nu, fram tills den är spelad.

Källa: Chelseafc.com

Erik Larholm@eriklarholm2021-04-30 14:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea