Koulibaly är lycklig i sin nya klubb
Koulibaly under 2-2 mötet med Spurs där han blev målskytt.

Koulibaly är lycklig i sin nya klubb

Trots en något svajig start för senegalesen i Chelsea, insisterar Kalidou Koulibaly att han är lycklig i Chelsea.

Kalidou Koulibaly kom till Chelsea i mitten av juli för 34 miljoner pund och har redan varit med om mycket. Ett tidigt tränarbyte, målskytt i derby och rött kort pekar på att den 31-årige mittbacken både har givit och tagit. Efter åtta år för Napoli i Serie A insisterar han dock att han är lycklig i sin nya klubb. Enligt franska Carré menar han att både han och hans familj redan trivs och att han kom till Chelsea vid rätt tidpunkt. Han säger att han är förevigt tacksam för Napoli och Neapel, där hans barn är födda och uppvuxna, men att det var dags för en förändring och att han gjorde allt för att få igenom övergången till SW6.

Koulibaly sade:
"Det är upp till mig att bevisa att laget kan räkna med mig. Just nu är jag väldigt lycklig och jag hoppas kunna fortsätta med det".

Han fortsätter senare med:
"Efter åtta år visste jag att min tid i Napoli var över. När en av världens bästa klubbar vill ha dig kan du inte vänta".

Senegalesen har ännu inte spelat under den nya tränaren Graham Potter men vi håller tummarna att han får några minuter när Chelsea tar an AC Milan på Stamford Bridge på onsdag. Matchstart 21:00 svensk tid.

Källor: Carré, Daily Mail

 

Elias Thomasson2022-10-03 22:28:00
Author

Fler artiklar om Chelsea