Kovacic ser ut att missa returmatchen mot Real Madrid

Kovacic ser ut att missa returmatchen mot Real Madrid

På onsdagskvällen ska det avgöras om det är Chelsea eller Real Madrid som kniper en finalplats i årets upplaga av Champions League. Ännu finns det oklarheter om Kovacic kommer att kunna spela matchen.

Chelsea står inför en avgörande period i säsongen och laget har flera spännande matcher framför sig. Den närmaste utmaningen som laget står inför är drabbningen mot den spanska giganten Real Madrid. Chelsea fick med sig 1-1 på bortaplan mot det spanska topplaget och nu ska allt avgöras på Stamford Bridge inför tomma läktare. Både Rudiger och Kovacic har varit två frågetecken inför matchen men nu har Thomas Tuchel kommenterat skadeläget kring spelarna. 

"Gällande Toni, kommer han kunna spela med mask. Han tränade med mask på lördagen så det handlar bara om att han ska vänja sig vid den".

"Det kommer att bli en mycket tät kamp för Kovacic. Han hade ett litet bakslag och kände av något i samma muskel men inte i samma del som tidigare. Det är mycket troligt att han inte klarar av det tyvärr", detta rapporterar Thomas Tuchel. 

Rudiger skadade sig sent i matchen mot Real Madrid och behöver därför spela med ansiktsmask. Avsparkstiden på onsdag är 21:00.

Källa: Chelseafc.com 





 

Linus SjöströmLinussjostrom992021-05-03 16:05:00
Author

Fler artiklar om Chelsea