Kungsblå spelare på Landslagsuppdrag

Under gårdagskvällen var det några Kungsblå spelare som skrev in sig i målprotokollet när de var iväg på landslagsuppdrag.

Romelu Lukaku gjorde sin 99:e match för Belgien i matchen mot Estland. Han gjorde ett mål i vardera halvlek när Red Devils besegrade esterna med 5-2 efter att hemmalaget chockartat tagit ledningen i den andra matchminuten.

Lukaku visade, under sina 74 minuter på planen, upp sin skicklighet när han med sin fina vänsterfot placerade in 2-1 och höll bort sin försvarare vid 3-1 målet för att med sin högerfot placera in bollen bakom Estlands målvakt.

För Tyskland startade två av våra tre tyskar i mötet på bortaplanen mot Liechtenstein.
Werner öppnade målskyttet för tyskarna när han fint framspelad placerade in 1-0 strax innan halvtid.
Tyskland hade många bra lägen att utöka ledningen men fick nöja sig med en 2-0 seger.

Hansi Flick gav - i sin första landslagsmatch som förbundskapten för Tyskland - Timo Werner chansen i 90 minuter, Kai Havertz 60 minuter samtidigt som Antonio Rudiger fick sitta kvar på bänken.

Mason Mount och Reeces James England gästade Ungern i deras huvudstad Budapest under torsdagskvällen.

Mount som startade matchen och fick 83 minuter, låg bakom Sterlings 1-0 mål tio minuter in i den andra halvleken. Ungern stod upp bra mot engelsmännen i den första halvleken men fick se sig besegrade efter 4 mål i den andra halvleken.

När Mount klev av ledde England med 3-0 innan Declan Rice med ett härligt distansskott satte slutresultatet 4-0.

I Florens chockades Europamästarna Italien när de spelade 1-1 mot gästande Bulgarien. Jorginho spelade hela matchen för Italien som mer eller mindre spelade mot ett mål. Emerson spelade från start men blev under tilläggstiden utbytt.

Den enda Chelseaspelaren som åkte på en förlust under torsdagens landskamper och VM-kval var vår kära kapten Cesar Azpilicueta. Han spelade hela matchen som högerytterback när Azpis Spanien var på besök i vår fina huvudstad Stockholm. Sverige vände underläge 0-1 genom ett snabbt kvitteringsmål inom loppet av en minut, för att tidigt i den andra halvleken sätta slutresultatet 2-1, där Azpi blev bortvänd av Kulusevski.

Vill du läsa om hur det gick för våra kungsblå spelare och deras landslag under onsdagen kan du läsa om det HÄR.