Lampard nöjd med sin form
Sign him up!

Lampard nöjd med sin form

Med tio mål på de senaste sexton matcherna har Lampard hittat tillbaka till toppformen och närmar sig nu Bobby Tamblings målrekord.

590 matcher och 199 mål. Ett fantastiskt facit för 34-årige Frank Lampard som nu hittat tillbaka till toppformen. De senaste sexton matcherna har resulterat i tio mål från mittfältaren som nu bara är tre mål bakom Bobby Tambling som är tidernas meste målskytt för Chelsea med 202 mål.
 
Inte nog med alla mål i den blå tröjan, Lampard passade också på att avgöra landskampen för England mot Brasilien då han satte avgörande 2-1.
 
”Det är inte någon rymdforskning, ju mer du spelar ju vassare blir du.”
 
Att det är den ökande mängden speltid som ligger till grund för den fantastiska formen ser Lampard som självklart.
 
”Sedan jag fått regelbunden speltid känner jag att jag fått självförtroende och skärpa.”
 
”När man spelar vecka efter vecka och det börjar gå bra, målskyttet fungerar, är det härligt att fortsätta spela och fortsatt speltid hjälper för att behålla formen.”
 
Till skysports avslutar Lampard.
 
”Man måste ha ett öga på truppen, det är en lång säsong, så jag förväntar mig inte att spela varje match. Den senaste tiden har jag dock fått spela match varje tredje eller fjärde dag och jag har njutit av det.”
 
Med tolv ligamatcher, FA Cup och Europa League kvar av säsongen så har Lampard definitivt chansen att slå målrekordet och bli tidernas bäste målskytt för Chelsea.
 
Något nytt kontrakt har ännu inte signerats, men med tanke på vad Lampard visar på planen borde det inte finnas några frågetecken. Ett erbjudande borde lämnas över omgående och i kontraktet borde raderna för kontraktslängd och lön lämnas tomma för Lampard att själv fylla i.

Niklas Isaksson2013-02-18 22:40:00
Author

Fler artiklar om Chelsea