Lampard om Willians kontraktssituation
Willian firar sitt första mål mot Tottenham i december 2019.

Lampard om Willians kontraktssituation

Willians kontrakt med Chelsea håller på att ta slut och Frank Lampard är fortfarande osäker på om brassen kommer att förlänga det. I fall Willian bestämmer sig för att lämna klubben är det ett beslut som Lampard respekterar.

Willians kontraktsförhandlingar har varit på is nu under flera månader, 31-åringen vill själv ha ett treårskontrakt medan Chelsea inte vill erbjuda mer än två år.

I ett skede såg det ut som om spelaren och klubben skulle gå skilda vägar innan samtal återupptogs, vilket ledde till att Willians agent, Kia Joorabchian, hävdade att brassen skulle fatta beslut om sin framtid efter FA-cupfinalen. 
Nu när finalen är spelad är Willians kontraktsituation återigen ett hett samtalsämne men Lampard håller sig lugn gällande situationen.

‘’Jag har en bra relation med Willian. Jag vet inte vad beslutet gällande kontraktssituationen är,’’ , säger Lampard.

‘’Naturligtvis är jag väldigt nöjd med Willian, hans arbetsetik i truppen har varit alldeles strålande den här säsongen.’’ 
‘’Men det är hans val och jag respekterar det.’’


‘’Han har varit alldeles utmärkt under sin tid i Chelsea och om han bestämmer sig för att gå vidare och väljer att göra det så måste även klubben gå vidare, vi själva måste också blicka framåt.’’

Förutom Arsenal har även Premier League-rivalerna Tottenham och Manchester United kopplats ihop med Willian den här säsongen.
Willian har gjort sammanlagt elva mål för Chelsea den här säsongen, inklusive fyra på tre matcher efter Premier League-omstarten.

Willian har varit i Chelsea sedan 2013 efter att han tackat nej till en övergång till Tottenham. Under sina sju år på Stamford Bridge har han vunnit två Premier League-titlar, en FA-cup, en Ligacup och en Europa League-titel.

Källa: Daily Mail

Thomas EngstrandThomasE-31@hotmail.comtengstra2020-08-03 10:52:00
Author

Fler artiklar om Chelsea