Landskamper igen
Får Andy Irving debutera för Skottland?

Landskamper igen

Då var det dags för höstens andra landslagsuppehåll.

Får erkänna att jag tycker det är tråkigt med landslagsuppehåll igen. Nations League matcher står på agendan i Europa. I mitt tycke en helt onödig turnering eller vad man ska kalla den. Men det är som det är. Det ska VM-kvalas i Sydamerika och Mellanamerika. I Afrika är det kval till afrikanska mästerskapen.

För West Ham är det ett gäng spelare som ska spela för sina respektive länder. Tio spelare som tillhör West Ham ska spela landskamper.

Tomas Soucek och Vladimir Coufal är med i tjeckiens trupp som ska spela mot Albanien hemma fredag 11 oktober och Ukraina borta måndag 14 oktober.

I Greklands trupp är Dinos Mavropanos med. De spelar mot England borta torsdag 10 oktober och Irland hemma måndag 11 oktober.

I den franska truppen är Alphonse Areola uttagen. Israel väntar för Frankrike i Budapest torsdag 10 oktober och sedan Belgien borta måndag 11 oktober.

Andy Irving är första gången uttagen i Skottlands trupp. Jättekul för Irving hoppas han får chansen att spela också. Skottarna spelar mot Kroatien borta lördag 12 oktober och Portugal hemma tisdag 15 oktober.

Nordirland kommer att spela mot Belarus borta lördag 12 oktober och Bulgarien hemma i Belfast tisdag 15 oktober. Callum Marshall som är på lån i Huddersfield är med i nordirländska truppen.

Brasilien och Lucas Paquetá vm-kvalar mot Chile borta fredag 11 oktober och Peru hemma onsdag 16 oktober.

Michail Antonio är med i Jamaicas trupp som möter Nicaragua borta fredag 11 oktober och Honduras hemma tisdag 15 oktober i vm-kval  båda matcherna.

Mexiko har tagit ut Edson Alvarez i sin trupp som vänskapsspelar mot Valencia i USA söndag 13 oktober och ytterligare en vänskapsmatch borta mot USA onsdag 16 oktober.

Till sist ska Nayef Aguerd som är på lån i Real Sociedad vara med i Marockos trupp i kvalet till afrikanska mästerskapen där de möter Central Afrikanska Republiken söndag 12 oktober för att sedan möta samma land hemma tisdag 15 oktober.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/west-ham-uniteds-october-internationals-all-you-need-know 

 

Arne Söderlund2024-10-08 21:33:00
Author

Fler artiklar om West Ham