Selhurst Park, 2024-04-21 16:00

Crystal Palace - West Ham
5 - 2

Luften ur – sämsta matchen på länge
Nystart, tack.

Luften ur – sämsta matchen på länge

Det är svårt att sammanfatta en match som denna. Vi var inte där, och ville inte det heller. Palace å andra sidan verkade extremt taggade. Detta är 90 minuter vi får glömma, men lära oss av.


Utan att referera matchen i för stor  utsträckning, märkte man direkt att det skulle bli en lång eftermiddag. Sammanfattat var Palace där, men inte vi. Moyes berättade i intervjun efter matchen att den första halvleken var den sämsta  han sett sitt lag spela. Jag antar att detta är priset man får betala för en Europaturné. 

Visst vaknade vi till efter pausen, och kände kanske lite kontakt en stund. Men det var inte tillräckligt. Lärdomarna vi kan ta med oss är flera. Bland annat att vi VERKLIGEN saknar  truppbredd, men framförallt att vi behöver någon form av nystart. En ny tränare med en ny approach vore en bra början. 

Rapporter om nya tränare har börjat ramla in. Och oavsett om gräset kanske inte är grönare på andra sidan, känns det som att det är detta klubben behöver. Nu kämpar vi vidare för en potentiell europa plats.

Vilgot Gunnarssonvilgotgunnarsson@hotmail.se@VilgotGunnarson2024-04-24 02:16:03
Author

Fler artiklar om West Ham