Lukaku på väg tillbaka
Siktar på återkomst efter landslagsuppehållet.

Lukaku på väg tillbaka

Chelseas anfallsstjärna är på väg tillbaka från den ankelskada han ådrog sig för snart tre veckor sedan.

Det var i matchen mot Malmö på hemmaplan som en tuff tackling i straffområdet tvingade Lukaku till byte och han har varit frånvarande sedan dess. Den initiala bedömningen från en försiktig Tuchel var att "minst två matcher" men inräknat dagens drabbning mot Burnley är vi uppe i fem matcher utan belgaren. Nu ser det dock ut att gå åt rätt håll. Under fredagen tog anfallaren till Twitter och postade "Running today let’s see how that goes."

Lukaku är sedan tidigare inte aktuell för spel i dagens match mot Burnley men hade han kunnat vara tillbaka efter landslagsuppehållet så hade det varit en stor tillgång. Då väntar nämligen tre oerhört tuffa matcher på rad när först Leicester därefter Juventus och efter det Manchester United, Lukakus förra arbetsgivare, väntar. 

"Vi har landslagsuppehållet nu och efter det kommer bilden klarna mer. Vi kommer veta mer under landslagsuppehållets andra vecka."

"Beträffande morgondagens match så finns det inga nyheter kring varken Romelu eller Timo. Christian Pulisic däremot är med gruppen. Marcos Alonso och Mateo Kovacic är ute"
sa Tuchel på gårdagens presskonferens.

Chelsea leder för närvarande ligan efter tio spelade omgångar. Man har på dessa matcher vunnit åtta och bara förlorat en.

Daniel Joannou2021-11-06 12:07:00
Author

Fler artiklar om Chelsea